2777
2789
عنوان

تتو شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 64 پست
اگه دیگه کرده تموم شده رفته چیزی نمیگفتم خز بودن حرکتش براش کافیه😂اینو بهش میگفتم ی جور که بفهم ...

منم گفتم خیلی ضایع ست 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌کخ بدم‌میاد از تتو باید بره پاکش‌کنه 

میشه پاک کرد؟؟؟؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

ی زن بهش اضافه میکردم😓 مادرزن

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

منطقی بگم کاری نمیکردم.هر کسی مادرش براش عزیزه و دوستش داره.من‌اگه همین الانم بخاد تتو کنه هیچی نمیگم.مگه چیه ک تا کسی زن گرفت یا شوهر کرد باید قید مادرشو بزنه بنظر من هم زنِ دیگه ای پیدا میشه هم شوهرِ دیگه صدتاشم پیدا میشه ولی مادر هیچوقت پیدا نمیشه منظورم اینه ک ادم میتونه صدبار زن بگیره یا شوهرشا عوض کنه ولی مادرشا نمیتونه.هر کی موافقه حرفمه لایک کنه

کی این کارو کرده مهمه قبل تو یا بعد تو 

الان 8 ساله ازدواج مردم بچه دارم یک هفته زده منم تو تنهاییام گریه میکنم فقط 

حالم بد شد فکر کن هر وقت شوهرت با شما..... اونوقت اسم مادرشم جلو چشمت میاد😨😰

نگو 😭😭😭😭😭😭😭