2777
2789
عنوان

نتیجه صبر

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 18 پست
گفتین تلاش ! زمانیکه که شخصی بهت قول مساعدت برای رسیدن به خواسته ات میده و حالا به هر نحوی ، چه اینک ...

دقیقن تواین موقع باید صبرکرد اینک التماس کنی اماطرف جوابتونده خیلی بده ادم میشکنه من کشیدم این حس رو

دقیقن تواین موقع باید صبرکرد اینک التماس کنی اماطرف جوابتونده خیلی بده ادم میشکنه من کشیدم این حس رو

آدم متلاشی میشه ، هیچ انگیزه و حسی برای شاد بودن نداره . این وقته که باید کاری که همون اول باید انجام میدادی رو ، انجام بدی . بری در خونه خدا رو بزنی ، چیزی که حدیث قدسی میگه ؛ اگر امید به غیر از خدا داشته باشین ، از طرف همون شخص که امید بستین ، نا امیدتون میکنم ! و ای کاش ، این امید که به خدا پیدا میکنیم و صبری که بالاجبار باید داشته باشیم ، واقعی باشه و جوابش رو بگیریم ، که در غیر این صورت ، باز هم نا امیدی به همراه خدایی نکرده ، بی ایمانی رو برای فرد ، به ارمغان میاره 

اللهم عجل لولیک الفرج 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتین تلاش ! زمانیکه که شخصی بهت قول مساعدت برای رسیدن به خواسته ات میده و حالا به هر نحوی ، چه اینک ...

کاش آرزوهامون رو به دیگران گره نزنیم، متاسفانه تو جامعه ما برخی خانوما فقط دوست دارن یکی با یه اسب سفید اونا ببره به سرزمین رویا. کاش یاد بگیریم خودمون قدم برداریم همین..

البته اسی جان عواطف و روابط انسانی جداست و منم دقیق نمیدونم موقعیت شما چی بوده، منظورم شخص شما نبودین کلی گفتم...