2777
2789
عنوان

علوم غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 21810 بازدید | 109 پست

فک کنم بیشتر مصریا این چیزا رو بلدن  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در این کتابها همه نکات مهم و کلیدی با خطوط رمز نوشته شده و تا شما اون رسم الخط ها رو بلد نباشید خوندنش بیهوده هست رسم الخط شجر ،فنیقی،ارامی،سریانی،قبطی،و چندین رسم الخط دیگه

در این کتابها همه نکات مهم و کلیدی با خطوط رمز نوشته شده و تا شما اون رسم الخط ها رو بلد نباشید خوند ...

اطلاعات خودتون بیشتر از بقیس.

تابحال ازش استفاده بهینه کردین؟جواب داده؟

خدای مهربون شکرت😍
نگفتم نمیخونین مگه علم غیب دارم من.درمورد حرفی ک پیش کشیدین گفتم برای جوابش معنی قرانو بخونین.☺

میخونم ولی  یه جایی از قرآن گفته که آدم ها گناه میکنن ولی دنیا ظرفیت عذاب یا پاداش نداره و میمونه اون دنیا کسی که با سرنوشت یه جوون بازی میکنه مطمئنن باید منتظر عقوبت اخروی باشه نه دنیوی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعدشم همیشه علم از جهل بهتره ضمن اینکه خوندن این کتابها یه چیزه ،رمزگشایی یه چیز دیگه است و اینکه دل و جرات و توان انجام آموخته ها را داشتن از همه مهمتره کوچکترین خطا در روند انجام بی نتیجه خواهد بود

من خودم زیاد بلد نیستم اما یکی از نزدیکانم در این علوم مهارت داره اونم اگه بخواد یکاری برای آدم انجام بده پدر و مادر آدم رو می اره جلوی چشمش اخرشم یه جوری از زیرش فرار میکنه ولی اره دیدم که یکسری کار انجام دادن که هنوز هم باور نمیکنم با این که با چشم خودم دیدم

امورتون رو واگذار کنید به خدا ما آدما خیر و شرمون رو تشخیص نمیدیم عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیرا لکم ...

عزیزم اینجوری میشی از اونایی که بزنن تو سرت میگی خدا خواسته و قضا و قدره درحالیکه عقل موهبت الهی به انسانه و تفکر وجه تمایزش با بقیه مخلوقات

من خودم زیاد بلد نیستم اما یکی از نزدیکانم در این علوم مهارت داره اونم اگه بخواد یکاری برای آدم انجا ...

مثلا چی؟؟؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................