2777
2789
عنوان

علوم غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 21810 بازدید | 109 پست
دوس دارم تحقیق کنم اماجز نت چطوری تحقیق کنم؟ 

بیخیالش شو

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا اونجایی که میدونم هیچ منعی در اسلام برای یادگیری این علوم وجود نداره چون بزرگانی مانند شیخ الرییس بوعلی سینا، شیخ بهایی ، خیلی هایی که سرآمد زمان بودند در این علوم متبحر بودند ،ولی چیزی که حرا مه به نحوه استفاده از اونه امروزه اون چیزی که ازش در دنیا به مهندسی حروف یاد میشه قسمتی از همیناست

ولی تو قران اومده که یه انسان ملکه صبا رو تو یه ثانیه اورد پیش سلیمان

در زمان حال این اتفاق بیفته رو باور نمیکنم اونم از انسانای معمولی.

وگرنه همچین معجزه هایی از ائمه هست و تو قرانم اومده.

خدای مهربون شکرت😍
اگه بگی واسه چی میخوای اسم یه کتاب کم خطر رو در این باب بهت میگم که راحت میتونی از نت دانلود کنی&nbs ...

برا رزق و روزی میخام و عاقبت بخیر شدن والا چیز بدی نمیخام. 

دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی 
اگه بگی واسه چی میخوای اسم یه کتاب کم خطر رو در این باب بهت میگم که راحت میتونی از نت دانلود کنی&nbs ...

میخوام کسی به یه خواسته حلال برسه میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سوره واقعه رو هرروز بخون برای رزق و روزی

برای فرار از پارتی بازی بقیه چه کنیم😢😢😢

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

(سلیمان) گفت، ‌ای بزرگان! کدامیک از شما توانائی دارید تخت او را پیش از آنکه خودشان نزد من آیند برای من بیاورید؟!

(اما) کسی که دانشی از کتاب (آسمانی) داشت گفت، من آنرا پیش از آنکه چشم بر هم زنی نزد تو خواهم آورد! و هنگامی که (سلیمان) آنرا نزد خود مستقر دید گفت این از فضل پروردگار من است تا مرا آزمایش کند که آیا شکر او را بجا می‌آورم یاکفران می‌کنم؟

اخه سلیمانم پیامبر بود ولی نمی تونست شاید واقعا علمشو باید داشته باشن

درهرصورت از انسان های عادی بعیده.

درضمن اومده به هرکی علمی اموختن به زبانش مهر دوختن.

خدای مهربون شکرت😍