2777
2789
عنوان

مادر شوهر 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 38 پست

فقط لبخند میزدی😊

برادرشوهر منم بیکاره حالا باید بیان سر من خالی کنن عجبا

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا مادرشوهرا عادت دارن اول حرف میزنن بعد فکر میکنن😄😄😄😄به دل نگیر ناراحت بوده 

ولی درست گفته ها

مثلا بیکار باشه بعد فوت اونا باید دوره بیفته خونه داداش ها و این خیلی بدِ

خدا کنه فقط بیکار باشه بیعار نباشه

خخخ قدیما میگفتن دختر میوفته زیر دست زن داداشا الان برعکس شده توهم میگفتی اون مرده باید کار کنه پیدا کنه بگرده سختی بکشه ن بچس ن دختره ک بیوفته زیر دست اینو اون 

ول کن اعصابشون خرابه بره اسنپ کار کنه یا آژانس چی میشه مگه  یا بره بازاریابی من شوهرم تحصیل ک ...

اصن یجور برخورد میکنه انگار ما هیچ ارزشی نداریم..یه مدت بمن پیله کرده بود که یدختر از همکارات واسش پیدا کن!

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

شایدحرف زدن مادر شوهرتون درست نباشه اما اگه منطقی هم فکر کنیم درست گفته چون اگه این پسر تا اخر کار وبار نداشته باشه اواره باشه  شما ازش نگه داری میکنید 

فقط خودت باش 
خخخ قدیما میگفتن دختر میوفته زیر دست زن داداشا الان برعکس شده توهم میگفتی اون مرده باید کار کنه پیدا ...

عین دخترا باهاش رفتار میکنن......نه سختی کشیده نه هیچی الانم منتظر بهترینن براش...فقط چون لیسانس گرفته فک میکنن خیلیه..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

تروخدا انقدر به خاطر مادرشوهر خواهرشوهر حرص نخورید من بعد ده سال حرص خوردم پدرم درومده و کلی مریضی گرفتم امروزم بخدا وقت متخصص مغز و اعصاب دارم من تازه یک سالی بود خوب شده بودم بی اهمیت شده بودم داشتم باهاشون کنار میومدم و یه جواریی بی خیال شده بوده ولی تو اوج خوشیم یهو سمت چپ بدنم سرشده و سمت چپ صورتم سر شده دوسال پیش همینطوری شده بودم بعد کلی ام آر آی دکتر گفت سکته رد کردی ولی الان دست و پام بدتر از دوسال پیش خدا به خیر بگذرونه.

ول کنید بابا همه حرفاشونو به یه ورتون بگیرید زندگی مگه چقدر طولانی من اگه چیزیم بشه بچه هام چی میشن دیگه میخوام واسه خودم زندگی کنم البته یه سالی بود اینکارارو میکردما ولی نمیدونم این چی بود این وسط

شایدحرف زدن مادر شوهرتون درست نباشه اما اگه منطقی هم فکر کنیم درست گفته چون اگه این پسر تا اخر کار و ...

شاید درست باشه حرفش اما نمیشد جلو روی من نگه مثلا...؟بعدم مادرشوهرم چندبار رفته مسافرت چندروزه که برادرشوهرم خونه بوده ما یکسره واسش غذا میبردیم..اینا رو نمیبینه..خوبی از طرف عروس رو نمیبینه😐

عین دخترا باهاش رفتار میکنن......نه سختی کشیده نه هیچی الانم منتظر بهترینن براش...فقط چون لیسانس گرف ...

با اینکارا توقع اینکه بچشون پیشرفت نکنه واقعا توقع بجاییه..... یعنی چی حیف اینجا جاش نیس وگرنه میگفتم عزیزم بچه رو بد بار آوردن توهم میگفتی ی سرمایه بدین بهش مغازه بزنه برا خودش الان اونایی ک دکتری دارن بیکارن حتما نمیتونه کار سخت بکنه منتظر ی کار پشت میزی هسته ک اینجور میگن اینجور کاری هم پیدا نمیشه