2777
2789
عنوان

بیاین +عکس😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 46 پست
کدوم منطقه هستین عزیزم؟ مغازه دارین یا تو خونه میفروشین؟

سمت بلوار فرودگاه هستم گلم

تو خونه درست میکنم ، اگه بخاین  6-7 تومنم هزینه ی ارسالش در میاد براتون

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من ۱۲/۵۰۰ باید از تهران بخرم هزینه ی باربری تهران هست ،برسه مشهد موقع تحویل باربری مشهدم باید ...

آره باید مستقیم و بی واسطه خرید کنی که خیلی ارزون بشه اونم فقط تعداد بالا میفروشن

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اگه تصویر یه آدم بدیم میتونی شبیهشو درست کنی؟ حالا نه چهره در حد همون مو و استایل کلیش

اره اگه خیلی سخت نباشه.

مثلا سه رخ واستاده باشه سخته. کار حرفه ای هاس😅

لینک گروه تلگراممو میدم عضو شین اونجا ایدی خودمم گزاشتم سوالی بود بپرسین من در خدمتم، 

اینجا زیاد وقت نمیکنم بیام

@albastex10000

آره باید مستقیم و بی واسطه خرید کنی که خیلی ارزون بشه اونم فقط تعداد بالا میفروشن

البته بازم خیلی فرقش نیس

فوقش در حد 3-4تومن ارزون تر  

البته بازم خیلی فرقش نیس فوقش در حد 3-4تومن ارزون تر    

بازم خوبه سودشو سالیانه حساب کن😁

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
بازم خوبه سودشو سالیانه حساب کن😁

اخه اونی ک یدونه میخره فکر نکنم با این ۴ تومن ورشکست شه😂😂😂

کار دستم زحمت داره، الان اینایی ک۷۰-۸۰ تومن برا هر ماگ پول میگیرن در اصل دستمزده ۹۰ درصدش

اخه اونی ک یدونه میخره فکر نکنم با این ۴ تومن ورشکست شه😂😂😂 کار دستم زحمت داره، الان اینایی ک۷۰-۸ ...

خب برا کسی که بخواد برا هر عضو خونوادش یکی بخره ۴تومنم ۴تومنه بیشتر میخرن

ولی کلا قیمتات خوبن من تلگرامم مشکل داشت نتونستم هنو کانالتو ببینم ولی اگر بتونی دایناسورم بزنی خیلی باحال میشه من خواهرزاده و برادرزادم عشق دایناسورن

خب برا کسی که بخواد برا هر عضو خونوادش یکی بخره ۴تومنم ۴تومنه بیشتر میخرن ولی کلا قیمتات خوبن من تل ...

اگه سفارش بدین میزنم 

والا خودم مدل دایناسور ندیدم😂

خب برا کسی که بخواد برا هر عضو خونوادش یکی بخره ۴تومنم ۴تومنه بیشتر میخرن ولی کلا قیمتات خوبن من تل ...

البته اینم بگما

قیمتای من خیلی پایینه، کارای بقیه شروع قیمتش از ۴۵ تومنه

مال من از سی

کارایی ک بقیه میدن۷۰-۸۰ من میدم۵۰😐نفت

بعد ی سریا میان پیام میدن میگن کارات ایراد داره ک این قدر تفاوت قیمتته😐😐😐؟

البته اینم بگما قیمتای من خیلی پایینه، کارای بقیه شروع قیمتش از ۴۵ تومنه مال من از سی کارایی ک بق ...

آره عزیزم امروز اتفاقی دیدم شبیه مال شمارو ۹۰ ولی فک کنم جنس ماگش ازین سنگینا بود فرق داشت رو ماگشم ستاره داشت

برا دایناسور باید یکم فک کنم بعد بهت طرحشو بگم چون چند مدل داره

آره عزیزم امروز اتفاقی دیدم شبیه مال شمارو ۹۰ ولی فک کنم جنس ماگش ازین سنگینا بود فرق داشت رو ماگشم ...

نه ببیت تو دیجی کالا یا اصن تو دیوارو من دیدم 

از ماگای خودم ، با یه طرح مث طزحای خودم ،تو دیجی کالا زده۸۸ ،تو دیوارم ۶۰ ب بالا

من خودم خیلی وقت پیش ب یکب گفتم برام بزنه رو لیوان خودم، گف عروسک خالیش۴۰ تومن میگیرم

منم از همون موقع چون خیلی علاقه داشتم رفتم تو این کار😁😁

نه ببیت تو دیجی کالا یا اصن تو دیوارو من دیدم  از ماگای خودم ، با یه طرح مث طزحای خودم ،تو دیج ...

آفرین عزیزم بهت تبریک میگم

میدونم عزیزم اصن این کارا بیشترش دست مزده حتی همون ۹۰تومنیه هم بیشتر مزد کارشه

شما ادامه بده إن شاء... اگر منم ازت خرید کردم حسابی تبلیغ کارتو میکنم إن شاء... پر روزی باشی

آفرین عزیزم بهت تبریک میگم میدونم عزیزم اصن این کارا بیشترش دست مزده حتی همون ۹۰تومنیه هم بیشتر مزد ...

قربونت گلم😘