2777
2789
نه بابا خوش به حالتون نه سعی کن باهم 3 تایی برید تا خوش بگذره بهش بگو میخام باهم باشیم کسی نیاد الکی بگو خونوادم گفتن بیاین باهم بریم منم گفتم نه میخوام تنهای بریم
درزندگی ثروت حقیقی مهربانیست
خوشابه حالت که سرشارازثروتی
(عزیزجونم ادیساااااااا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره تموم کرده خداروشکر تو فکرش هسم راسی الینا سر افطار امرو من وخیلی دعا کن باشه
من تا ساعت4 تقریبا سرکارم امرو زود اومدم بیرون کارداشتم مرخصی گرفتم از اونجام اومدم خونه
(عزیزجونم ادیساااااااا)
اتفاقا من بیچاره همش به خانوادم میگم بیایین باهم بریم شر اونا کم بشه اونا قبول نمیکنن
چون اگه اونا باشن ننه اینم خودشو میچسبونه.حالت تهوع میگیرم از دیدنش
اره میره اره دیدمشون کم میرم وقت نمیکنم برم بیام سرم خیلی تو شرکت شلوغه

ای بابا پس همون بهتر که تنها برین
(عزیزجونم ادیساااااااا)
اره میبینمشون داریم در میامی از اینجا خونه گرفتیم سر این ماه میریم اگه خدا بخاد راحت میشم ی خونه کرایه کردیم میرم تنها بشم اگه بشه
(عزیزجونم ادیساااااااا)
آخ خدا از دهنت بشنوه
اونقدر اینا کنه هستن
تو دوران قهردوبار با دخترم رفتیم استخر.خانم فهمید میگه اینجور جاها جمع برین(یعنی منم ببرین)منم تو دلم گفتم زهی خیال باطل همون تنها بمونی لیاقت نداری
یه کم بزرگ شد بذار مهد.
مادرشوهرا یه روزی حتما سرکوفت خوبیهاشون رو میزنن سر آدم.وای به روزی که از عروس هم بدشون بیاد سعی میکنن لج عروس رو با نزدیک کردن بچش به خودشون دربیارن.مثل مل من