2777
2789
عنوان

زده به سرم 😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 24 پست

دختر همسایمون بچه به دنیا اورد جن ها کشتنش

دختر خالمم بچه به دنیا اورد بچش خفش کرد

عمم بچه به دنیا اورد دیوانه شد الان تیمارستان بستری

بچه خیلی بده خیلی بده خیلی بده😐

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
20 سال خیلی کمه نی نی هم دردسر داره هم شیرینی  من میگم شما یه کاری کن که بعدا هم پشیمو نشی&nbs ...

اره اجی همه چیم اوکیه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر همسایمون بچه به دنیا اورد جن ها کشتنش دختر خالمم بچه به دنیا اورد بچش خفش کرد عمم بچه به دنیا ...

الما میکشمت😂😂❤️

بابا همش مادرشوهرم کرده تو سرم بیار بیار

اره اجی همه چیم اوکیه

پس عشق و حالتو بکن اصلا هم به فکر بچه نباش که خیلی زوده جوونیتو کن و ازش لذت ببر

من خودم 32 سالمه تازه باردار شدم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

اینایی ک میگید پشیمونید دارید ناشکری میکنیدا

بچه سختی داره ولی لذتبخشه

من خودم دخترم خیلی اذیت میکنه خواب درست ندارم ولی با دنیا عوضش نمیکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بعضی از نی نی ها واقعا اذیت میکنن خیلی گریه وزاری 😥

بعضی ها پسرای گلم من اصلا اذیتم نکردن واقعا صبور بودن گریه الکی نداشتن 😍

سعی کن رو اعصابت مسلط بشی بعد بزار نی نی گیزت بیاد این جوری کل خونواده رو به فنا میدی  😅

بچه هم درس تربیت نمیشه بد عنق میشه 

ولی بازم اگه میتونی از پسش بر بیای مامان خوبی بشی حتما این کارو کن چون یه لبخند نی نی به دنیا میرزه 

وای من عاشق خنده های الکیشونم کنارشون رد میشی سرفه میکنی میخندم دس بالا میاری پایین میاری میخندن😄😍😂

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
الما میکشمت😂😂❤️ بابا همش مادرشوهرم کرده تو سرم بیار بیار

مادر شور واااایی

یکی از دوستام مادر شوهرش شیطانی بود هیی گف بچه بیار اونم  حرفشوش گوش کرد حامله شد وقتی حامله شد یه شب که خواب بود مادر شوهرش اومد بالاسرش و بیهوشش کرد بعد با ناخن گیر ریز ریزش کرد 😱😱

بچه خیلی بده خیلی بده.

خیلی بده

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

عزیزم من تا میخواست ۲۳ سالم تموم بشه دوتا بچه اوردم 😂خیلیم خوشحالم گردشم اون قدر تو عقد رفتم که دیگه به فکر کردش نبودم 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
اینایی ک میگید پشیمونید دارید ناشکری میکنیدا بچه سختی داره ولی لذتبخشه من خودم دخترم خیلی اذیت میک ...

عزیزم ناشکری نیست ولی واقعا بیست سال خیلی سن کمی هست من الان یه باشگاه نمیتونم برم این الان اوج جوونیش هست میتونه سه چهار سال دیگه اقدام کنه 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
عزیزم من تا میخواست ۲۳ سالم تموم بشه دوتا بچه اوردم 😂خیلیم خوشحالم گردشم اون قدر تو عقد رفتم که دیگ ...

نه من تازه زندگیم اوکی شده با همسرم و خانوادش مشکل داشتیم