2777
2789

با سلام و معذرت خواهی بابت حضور در این محیط که برای خانم‌ها راه‌اندازی شده.

بنده ۳۹ سال سن دارم و از ۱۷ سالگی مشغول بکار و تحصیل بودم. بعد از تکمیل تحصیلات و برگشت به کشور و مشغول بکار شدن، با همکارم که از اساتید دانشگاه هستند و ۳۴ سالشون هست قصد ازدواج دارم.

ایشان بسیار به بچه علاقه دارند و من هم بسیار ایشون رو دوست دارم ولی نگران سلامتیشون هستم و باید اعتراف کنم سلامتیشون از بچه برای من مهمتر هست.

برای همین در این سایت عضو شدم تا این سوال رو بپرسم که آیا از اطرافیان شما، کسی در این سن ازدواج کرده و اگر جواب مثبت هست مشکلی برای بچه‌دار شدن نداشتند؟ و مشکلی برای فرزندشون پیش نیومده؟  و اگر پیش اومده با چه مشکلاتی روبرو شدند؟

الهام حمیدی 40 سالشه در به در دنباله سیسمونیه. چه مشکلی 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه زیر نظر پزشک باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

من فرزند دوممو تو سن 36 به دنیا اوردم.همسرم هم 42 سالشون بود .خدارو شکر همه چیز اکی بود

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

ميتوانيد ازمايشهاي ژنتيك و پيش از بارداري بدين عجيبه با اين همه تحصيلات  و ازدواج با يه خانم استاد دانشكاه به جاي مراجعه به يه متخصص منتظرين كاربراي يه سايت جوابتون رو بدن؟؟ 

بله ،،،خواهر شوهرم تو این سن با آقای همسن سال خودش ازدواج کرد چون هر دو مشتاق بچه بودند زود اقدام کردند و یه دختر و یه پسر با فاصله ی خیلی کم دارند هر چهار تایشون صحیح و سالم و خوشبختند،،،راستی هر دو شاغل فقط خواهر شوهرم استاد دانشگاه و شوهرش مغازه دار

مگه چهل سالگی چه ایرادی داره؟؟مگه اقایون چه مشکلی ممکنه براشون پیش بیاد ؟؟از اون سوالا بودا؟!!!!ما شنیدیم خانما تو چهل بارداریشون پر خطر میشه نه آقایون. .

همسر خودم چهل وسه بود فرزند دومم بدنیا اومد

اول استاد کدوم دانشگاهید شاید دو نمره ازتون گرفتم 😂

یکی از اقواممون تو ازدواج مجدد برای بار سوم بله تونست دوتا پسر داره و 50 سالشه

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂