2777
2789
عنوان

شوهر یا درس مسئله این است؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی شوهر دوست دارم,راستش بیشتر نی نی میخوام و دوران زیبای حاملگی ولی هرچی فکر میکنم به صلاحمه درس بخونم,به موقش هم شوهر میکنم هم شکمم میاد بالا ولی الان به صلاحمه درس خوندن حداقل سرمو میگیرم بالا جلو بقیه و افتخار بچم میشم

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE

هر کسی باید همونجایی بره که قلبش میگه

اما اگه اگه اون مسیر واقع بینانه انتخاب شده

نه یه دیدگاه فضایی داشته باشه......

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
منم مث تو عشق شوهر بودم فک کردم چه خبره حالا دلم میخواد برگردم درس بخونم کار کنم 

من به درس علاقه دارم ولی اصلا به کار علاقه ندارم اصلا دوست ندارم پول در بیارم کار کنم خیلی بدم میاد از کار کردن 

الان ۱۶ ساله هایی که ازدواج کردن  سه تا بچه دارن  دکتری هم دارن  خیلیم خوشبختن میا ...

نمیتونم باید تمرکزم رو ی مسئله باشه هم شوهرداری هم کار هم درس هم خانه داری خیلی سخته

من به درس علاقه دارم ولی اصلا به کار علاقه ندارم اصلا دوست ندارم پول در بیارم کار کنم خیلی بدم میاد ...

هر کی یه طوره دیگه حتما تاحالا مشکل واس پول نداشتی 

من برام سخته از یه نفر پول بخوام 

منم خیلی شوهر دوست دارم,راستش بیشتر نی نی میخوام و دوران زیبای حاملگی ولی هرچی فکر میکنم به صلاحمه د ...

عزیزم من الان پرستاری خوندم ولی الان به خاطر پسر دوساله م خونه نشینم تا یه کم بزرگ بشه بعد برم سرکار.زندگی ادم واجب تره تا درس وکار!

عزیزم من الان پرستاری خوندم ولی الان به خاطر پسر دوساله م خونه نشینم تا یه کم بزرگ بشه بعد برم سرکار ...

اخه من هم دییییییونه نی نی هم هم دییییییوونه دندون پزشکی,به خودم قول دادم به جفتش برسم

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE
از دست این مامان باباها که گاهی دخترشان رو قبل سن قانونی شوهر میدن، گاهی جلوی پیشرفتش رو میگیرن.&nbs ...

الان دارم پرستاری میخونم 21 سالمه بابام هی میاد میگه ایشالا دکتری گرفتنت باید تا دکتری پیش بری😭 به خدا میرم بیمارستان میبینم زنه مریض شده شوهرش چقدر مراقبشه یا مثلا خانم های باردار میبینم نی نی های تازه به دنیا اومده میبینم دلم آب میشه😭😭