2821
2789
عنوان

هموگلوبین۷

| مشاهده متن کامل بحث + 15709 بازدید | 17 پست
چرا چی گفتن منم کم خونی شدید دارم دکتر به من گفت احتمالا زیر دهه چی میشه مگه 

خب من قرص آهن میخوردم و این وضع اهنم بود. فولیک اسید دادن و نوع قرص رو عوض کردن. میگفتن احتمالا مقاومت به جذب آهن داری شایدم اشکال از رودت باشه نتونه جذب کنه🤦

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
چرا چی گفتن منم کم خونی شدید دارم دکتر به من گفت احتمالا زیر دهه چی میشه مگه 

سر درد و سرگييجه شديد و غش كردن من علايمم اين بود بعد زايمان با هموگلبين ١٠/٥ رفتم زايمان كردم. خونريزي داخلي كردم بعد زايمان طبيعي هي غش ميكردم تو همون بيمارستان ازمايش و سي تي اسكن و سونو ديدن خونريزي داخلي دارم هموگلبينم اومده شده ٧-٧/٥ديگه بستري شدم دو واحد خون گرفتم و كلي بلا و بد بختي ٦بشه طرف ميره كما

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب من قرص آهن میخوردم و این وضع اهنم بود. فولیک اسید دادن و نوع قرص رو عوض کردن. میگفتن احتمالا مقاو ...

منم قرص آهن میخورم سه تام آمپول نوروبیون داد بهم زدم منم سرگیجه و تهوع دارم گاهی عرق میکنم بی دلیل گاهی لرز میکنم دستام و پاهامم یخ میشه یه بار سرم سبک شد انگار توش هیچی نبود مردم و زنده شدم

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!