2777
2789
عنوان

پیتزا و آبروی من😨بیاین 😣😢

491 بازدید | 38 پست

بازم من قپی اومدم 😪جلو یکی 

اونم از نوع پیتزاییش

حالا من هیچ وقت خودم درست نکردم

همیشه از بیرون پیتزا گرفتم 

😑 حالا الان سر قپی اومدن و اینکه منم آره😂مثلا خیلی کدبانوام و اینا😬 باید خودم درست کنم😒

پس طرز تهیه یه پیتزای خوشمزه بدین که بتونم درست کنم

به علاوه مواد لازم 🙄برم بخرم

فوت و فن هاتونم بریزین وسط😎 

ببینم چه میکنم 😃 

راستی تو هواپز میخوام بپزمااااا

کدبانوی_پزو😂#  

الکی_پز_ندید😑#  

دختری عکاس تا حدودی نقاش 😁

منو ترکوندن 

تاپیکشو داشتم 

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

عشقم بزن گوگل😀

پزو.نباشیم#  

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخرش ک خواستی بذاری تو فر روش یه کوچولو کره بذار و اینکه آب هم اسپری کن 

کشداااار و لذیذ میشه😋

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تو فر بپز خمیرشو اماده نون بگیر پنیر پیتزا فراوون گوشت یا مرغ پخته شده فلفل دلمه ای قارچ

😂😂یه لحظه ب سرم زد برم اماده بگیرم جا بزنم😂مرسی

من خمیر پیتزا رو از نون فانتزی های میخرم خودش نیمه آمادس  رو پیتزا آویشن بزیر  گوجه خام م ...

😀 عه پس نصف کار رفته دیگه 

مرسی 

میرم میخرم الان

خمیرای اماده خشک میشن 

خمیرجادویی درس کن ب اندازه ظرفت باز کن و نیم پز

بعد از فر خارج کن کمی سرد ک شد روش سس بزن و پنیر پیتزا بعد موادتو بریز 

گوشت یا مرغ سرخ شده .پیاز سرخ شده.قارچ.فلفل دلمه ای.ذرت.کنجد و آویشن 

دوباره روش پنیر پیتزا بریز فراوان

2790
2778
2791