2777
2789
عنوان

تشخیص فرم صورت و مدل موی مناسب

2172 بازدید | 39 پست

خانما عکسمو میذارم لطفا بگید مدل صورتم بیضی هستش با کشیده و به این فرم صورت مدل موی پیکسی یا پسرونه میاد یا نه.

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمیدونم دقیق

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

عکسمو پوشوندم و گذاشتم لطفا نگید چرا ،بخاطر وقیح..فقط میخام فرم صورتما بگید که از رو اینم معلومه.مرسی از درک و راهنماییتون

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

فرم صورت منم میگین 

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
عکسمو پوشوندم و گذاشتم لطفا نگید چرا ،بخاطر وقیح..فقط میخام فرم صورتما بگید که از رو اینم معلومه.مرس ...

بیضی فکر کنم