2777
2789
عنوان

خبر خودکشی ک بهتون داده بودم !

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 122 پست
شهر ما یکی از بالای یه برج پرید پایین پوکید کلا 

دقیقا همینطوره....

انسان متعادل نه به اوج ناامیدی میرسه و نه از رحمت خدا مغرور میشه....

انسان متعادل باید یه حالتی مابین خوف و رجا باشه....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته  نباید هیچ بنی و بشری رو قضاوت کرد  روزی میاد خدا تو رو دقیقا تو همون موقعیت قرار ...

من خودم چند بار تا بیخ خودکشی رفتم فقط اعتقادم باعث شد بمونم 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
همسایه ما هم خودش چند شب پیش پرت کرد افتاد رو کاپوت ماشین بردنش بیمارستان خوب شد شکر خدا منم از تخت ...

😂😂😂عزیزم ایشالله خوب بشی حواستوجمع کن اصلا روتخت نخواب. 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
من احتمال میدم فلج شه  امکان نداره جاییش آسیب نبینه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ‌نگه میدارد 

نگو امکان نداره 

اگر خدا بخواد سالم و سلامت برمیگرده خونه 

اما اگر خدا نخواد ممکنه اتفاقی براش بیوفته 

همه چیز دست خداست 

قبل این ک بدونی زندس اصلا به فکرت میرسید که از طبقه ۵ بیوفته و زنده بمونه؟ 

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...
من احتمال میدم فلج شه  امکان نداره جاییش آسیب نبینه

منم یه نفرو.میشناسم مامانه گوشی دختره رو میگیره فکرکنم فهمیده دوس پسر داشته،دختره هم خودکشی میکنه،میمیره،یکی از همسایه هامونم پسرش دو سال پیش تو خونه خودشو دار زد بیچاره،قرار بوده شنبه برن براش خاستگاری،همسایه ها میگفتن که دختر رو نمیخاسته

کاربریه چهارمه فکرکنم خخخ با شماره شوهرم اومدم خخخ
دقیقا همینطوره.... انسان متعادل نه به اوج ناامیدی میرسه و نه از رحمت خدا مغرور میشه.... انسان متعا ...

درسته 👍

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی