2777
2789
3 سال دبیرستانم همون معلم عربیمون بود.علاقه اگه بود کم کم فروکش کرد😂😂 حالا تو عاشق عربی باشه قبول ...

اتفاقا ما ی معلم ریاضی همین مدلی داشتیم ولی با این حال هم ریاضی رو دوست داشتم هم خودشو😁😁آدم باحالی بود😅😅😅

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم ☹☹بیا بزنش 

پدر_شوهر😕# 😕

نمیتونم_بزنم😕# 😕

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
تو استثنایی عزیزم.من ادمای بداخلاقو هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم.

معلم استثنا فرق داره اگه مهربون باشه و با بچه ها راه بیاد دیگه کسی نه از خودش حساب میبره نه به درسش اهمیت میدن😕معلم باید سخت گیر باشه😉

پس وقتی منو ناراحت کرد کی باید اونو بزنه ☹☹☹

به کیارش بگو😕😕😕

معلم استثنا فرق داره اگه مهربون باشه و با بچه ها راه بیاد دیگه کسی نه از خودش حساب میبره نه به درسش ...

درسته نه اونقد مهربون باشه که به حرفم تره حوردنکنن بچه ها نه اونقدی بداخلاق باشه که ازون ور بوم افتاده باشه.

همین معلممون.اگه یه سوالی رو اشتباه جواب میدادی داد میزد اخه بززززغااااله این چه جوابیه؟؟؟ جای شما چهارتا گوسفند رو اورده بودم سرکلاس الان از شماها بیشتر حالیشون میشد😐😕😂😂😂😂

@ژیناگلمن       @dokhinaaaz     ‍  @zahra12345gh &nbs ...

من کلا درسم خیلی خوب بود و درسخون بودم کلا

معدلم تا چهارم دبیرستان 19‌ خوردع ای بود 

شیمی و ادبیات زبان انگلیسی زمین شناسیو خیلی دوس داشتم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

درسته نه اونقد مهربون باشه که به حرفم تره حوردنکنن بچه ها نه اونقدی بداخلاق باشه که ازون ور بوم افتا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من کلا درسم خیلی خوب بود و درسخون بودم کلا معدلم تا چهارم دبیرستان 19‌ خوردع ای بود  شیمی و ا ...

منم درسم قبلا خیلی خوب بود نمره هامم خیلی خوب بود ولی مثلا علومو با نفرت میخوندم😂😂😕😕 

😑😑😑توام عقلت اندازه ی عقل کیارشه 

خیلی بیشووووری😠😠😂😂😂😂

حالا چی گفته که ناراحت شدی؟!😐😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂 دیگه بزغاله گفتناش واسمون حکم عزیزم رو پیدا کرده بود از بس چپ و راس بهمون میگفت.

یا مثلا یه چیزی رو توضیح میداد بعد میگفت فهمیدین همه مث ماست نگاش میکردیم بعد با یه قیافه کج و کوله میگفت چطوووو شد؟؟؟ ابشو کشیدن پلووو شد😞😂

😂😂😂 دیگه بزغاله گفتناش واسمون حکم عزیزم رو پیدا کرده بود از بس چپ و راس بهمون میگفت. یا مثلا یه ...

یاد معلم خودمون افتادم😂😂😂با این تفاوت که اون میگفت بز😂😂😂😂