2777
2789
عنوان

سوال شرعی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 46 پست
سلام روزه دیروز رو باید قضا کنید برای امروز قبل از اذان نیت نکردید؟اگر نیت روزه داشتید روزه صحیحه ...

سلام‌میشه‌منم‌راهنمایی‌کنید.من‌۵شنبه‌غسل‌حیض‌کردم‌دیروزم‌روزه‌گرفتم‌‌بعد‌از‌اذان‌مغرب‌یه‌لکه‌ی‌کوچیک‌دیدم‌‌سحر‌دوباره‌غسل‌کردم‌امروزم‌روزه‌گرفتم‌‌دیشب‌پماد‌واژینال‌استفاده‌کردم‌.الان‌ببخشید‌رفتم‌دستشویی‌همراه‌پماد‌‌فکر‌کردم‌لکه‌دیدم‌.نمیدونم‌‌درست‌بوده‌یانه‌.اصلا‌هم‌سابقه‌نداشتم‌اینجور‌بشم‌فقط‌‌عفونتم‌دارم‌.حالا‌چه‌کنم‌.روزه‌ام‌قبوله‌امروز‌؟نماز‌میتونم‌بخونم؟

بله فقط یک روز قضا زمان عادتتون هست؟ از داخل هم آلوده هستید یا نه؟

بانو جان دقیقا سه روز بعد موعدمه

از داخل منظورتون اینه که با دستمال تمیز میکنم؟اره  لک قرمز کمرنگه

الان زیر شکمم درد گرفته حالت پریودی رو دارم اما دسشویی که میرم خون نمیاد فقط با دستمال

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌میشه‌منم‌راهنمایی‌کنید.من‌۵شنبه‌غسل‌حیض‌کردم‌دیروزم‌روزه‌گرفتم‌‌بعد‌از‌اذان‌مغرب‌یه‌لکه‌ی‌کوچیک ...

سلام تا یقین ندارید به دیدن لکه روزه صحیحه

با فکر و شاید و ظن و گمان تکلیفی به گردن شما نیست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام تا یقین ندارید به دیدن لکه روزه صحیحه با فکر و شاید و ظن و گمان تکلیفی به گردن شما نیست

نمیدونم‌اعصابم‌‌خورد‌شد‌.میگم‌میشه‌از‌عفونت‌باشه‌یا‌مصرف‌پماد؟خودمم‌شک‌‌دارم.

بانو جان دقیقا سه روز بعد موعدمه از داخل منظورتون اینه که با دستمال تمیز میکنم؟اره  لک قرمز کم ...

خون حیض سه روز اول استمرار داره.یعنی حتی ده دقیقه هم از داخل پاک نشید.

اگر نمیتونید تشخیص بدید که حیضه یا نه،جمع کنید بین حیض و استحاضه.

یعنی نماز و روزه رو مثل استحاضه انجام میدید.اما کارهای دیگه که بر حائض حرامه ترک میکنید.

اگر یقین کردید به اینکه حیض هست،بعدا این سه روز رو قضا میکنید.اگر هم استحاضه بود که هیچ

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نمیدونم‌اعصابم‌‌خورد‌شد‌.میگم‌میشه‌از‌عفونت‌باشه‌یا‌مصرف‌پماد؟خودمم‌شک‌‌دارم.

وقتی نمیدونید حیض نیست

یقین یعنی اینکه قسم حضرت عباس بخورید لکه دیدید.

پس روزه صحیحه،نماز هم میتونید بخونید

خون حیض سه روز اول استمرار داره.یعنی حتی ده دقیقه هم از داخل پاک نشید. اگر نمیتونید تشخیص بدید که ح ...

آها پس فعلا استحاضه حساب میشه و روزمو نگه میدارم،اگر خونریزی شروع شد دیگه میشه حیض و روزم باطل میشه

ممنون از جوابتون عزیزم

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
وقتی نمیدونید حیض نیست یقین یعنی اینکه قسم حضرت عباس بخورید لکه دیدید. پس روزه صحیحه،نماز هم میتون ...

سلام , لطفا سوال منم جواب بدین , من قرار بود فردا پریود بشم , اما دیشب ترشحات خونی داشتم , که دقیقا با حالت پریودی خارج شد,درد های شکمی شبیه حالت پریودی هم دارم , البته ترشح خیلی خونی نبود  , من این رو به حساب پریودی گذاشتم و روزه نگرفتم , ولی الان میبینم نه خونریزی دارم و نه پد کثیف شده , بنظرتون باید کفاره بدم برای امروز ؟ باید صبر کنم ؟

سلام , لطفا سوال منم جواب بدین , من قرار بود فردا پریود بشم , اما دیشب ترشحات خونی داشتم , که دقیقا ...

سلام

از داخل هیچ خونی وجود نداره؟پاک هستید؟

اگر از داخل هم خون نیست فقط قضا کنید روزه رو،کفاره هم نداره

چرا اطلاعات ندارید بنده خدا رو الکی میترسونید

با اطلاع دارم میگم. 

اگر با کوچکترین شک که شاید پریودی نباشه و روزه رو باطل گرده ۶۰روز به گردنشه! ولی اگه یقین داره که پریوده و روزشو خورده. فقط قضای روزه و کفاره رو باید بده

با اطلاع دارم میگم.  اگر با کوچکترین شک که شاید پریودی نباشه و روزه رو باطل گرده ۶۰روز به گردن ...

لطفا سند و مدرک حرفتون رو بزارید اینجا

اگه شک دارید به مراجع خودتون رجوع کنید

هیچ کدوم از مراجع تا جایی که من اطلاع دارم و اتفاقا همین امروز استفتا کردم چنین حرفی نزدند

شما ادعا کردید و باید سند بیارید.اسکرین از سایت مرجع هم ظاهرا کار سختی نیست.