2821
2789
عنوان

حدس جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست
فقط دو ماه پشت سر هم یکم ماه پری شدم که فهمیدم حاملم بقیش عقب مینداختم...۷ اسفند فهمیدم باردارم

ببین چون برا شما سیکلات دقیق نبود نمیشه درست حدس زد

به لقاحت بستگی داره.چون یکم پریود شدی اگ لقاحت اواخر بهمن اتفاق افتاده بچه دختره. ولی اگ اون لقاحت تو اسفند بوده بچه پسره

چون میگی لقاحت دیر بوده پس احتمال زیاد پسره

ببین چون برا شما سیکلات دقیق نبود نمیشه درست حدس زد به لقاحت بستگی داره.چون یکم پریود شدی اگ لقاحت ...

مرسی عزیزم انشالله ک سالمه و پسره...تست زنجیر و حلقه برام خطی حرکت کرد...نمک رو سرم پاشیدن دست اوردم پشت لبم تست ادرار و نمک هم ابری شد دیگ نمیدونم درسته یا نه

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد تاریخ تولدت شبیه منه بااین وجود ک من بیستم هستم 🤭

جدی😀🤭

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
مرسی عزیزم انشالله ک سالمه و پسره...تست زنجیر و حلقه برام خطی حرکت کرد...نمک رو سرم پاشیدن دست اوردم ...

اره خب طبق این تستا همشون پسر در اومده

حالا ببین خدا چی میخواد

سالم باشه ایشالا⁦❤️⁩

پسر عزیزم

یکی دیگه م همین جا میگفت پسر

شوهر مم با اطمینان میگه من میدونم پسر انگار سونوگرافی کرده 🤗

خودمم وقتی هنوز باردار نشده بودم پسر دوست داشتم ولی الان فقط از خدا میخام بهم یه فرزند سالم و صالح بده 

بازم ممنون گلم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
اره خب طبق این تستا همشون پسر در اومده حالا ببین خدا چی میخواد سالم باشه ایشالا⁦❤️⁩

مرسی ممنونم❤

اره 🤪

چ تصادفی😁

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز