2777
2789
عنوان

دوست پسر عوضیم اعصاب نذاشته برام😭

838 بازدید | 18 پست

بچه ها حالم خیلی بدهههه

سرم درد میکنه😭

دوس پسر سابقم خیلی دختربازه الان برا چندمین بار اومده میگ توروخدا برگرد و دوست دارم و ... یه مشت مزخرف و درووووووغ تحویلم میده

من میدووونم ادم مناسبی نیس ولی حالم بد شده الان😭انگار دلم نمیخواد نباشه...نمیدونم چمه توروخدا بگین چیکار کنممممم...میدونم ادم مناسبی نیس...میدونم تنوع طلبه ولی خییییلی زبون بازه و خوب خر میکنه....حس بدی دارم الان ک بهش گفتم بره... حس میکنم وابسته ش شدم...بااینکه همون موقع هم خودم کات کرده بودم...ولی نمیدونم چمه

توروخدا بگین چیکار کنم اروم شم

كمبود محبت داري كه دوست داري فقط باشه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاکش کن همه جا که نیاد اعصابتو بهم بریزه

ببین اونی که بعد رفتنت قدرتو میدونه و میگه برگرد عوض میشم فقط زر میزنه 

دو روز خوبه و بعد میشه همون ادم سابق

ارامش خودت از همه چی واجبتره 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

اخ اخ اخ شرایط بدبخت دوست منو دارید عاااشقید😐

ولی با این تفاوت پسره ۵ ساله دختره رو میخواد ولی از طرفی تنوع طلبم هست تنها فعلا بی محلیه ب نظرم بیشتر میاد سمتتون یا نه برید سراغ یکی دیگه

خوب کاری کردی گفتی بره به این  فکر کن به دخترای دیگه ام این حرف ها رو میزنه و ابراز محبت میکنه ازش چندشت میشه

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

ی زمانی دلتنگ‌ و وابسته آدمایی میشیم ک سال بعدش حتی ممکنه اسمشونم یادمون نیاد خطتت رو عوض کن خودتو مشغول کن بالاخره فراموشش میکنی و ی آدمی میاد تو زندگیت ک خدارو شکر میکنی بابت داشتنش مثل من

فقد جوری زندگی کن ک پیش خودت شرمنده نشی  بقیش دیگه مهم نی  

دوست پسر دخترخالم تو خیابون داشت با یه دختر دیگه حرف میزد دخترخالم دیدش پرو پرو گفت برای دوستم رفتم با دختره صحبت کردم دخترخاله منم گولشو هی میخورد و خام زبونش میشد

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞