2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچکدوم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

2 اگه منظورش چال چونس ندارم ولی مدل لبام همینطوریه و 3 بقیه میگن چشامم قشنگه ولی خودم مدل ابروهامو دوست ندارم ولی بقیه همیشه تعربف میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

١و دارم يه همسر خيلي خوبم خدا بهم داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 حالا نه در حد عكس😁  يه چيزي ذر حد شماره ٦ به زودي انشاالله😁😁 اينم گوشيم😁😁😁

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

من پنج رو دارم اما فقط نشستنی

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خخخخخخ من۲ولی کاش ۶بود به جاش

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘