2777
2789
عنوان

واقعا خوش به حال همسنای من...😞

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 44 پست
خوب من همه ی دردا رو فکر میکنم خطرناکن و تهدید کننده

ن اصلا اینطوری نیست گوگل ته همه دردها میگه سرطان مگه الکیه بیماری سخت تو سن و سال شما ....بشین سرجات دختر خوب کم برو دکتر هیچیت نیست از منم سالم تری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فک کنم جای من بودی بستری شده بودی.منم هی میگم برم دکتر مامانم و سوهرم میگن هیجیت نیست.میگم بخدا بمیرم نمی بخشمتون میگن بشین سرجات🤣🤣🤣

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)
چی متوجه نشدم؟

مثلا ذهنت می گه این میز کثیفه باید تمیزش کنم باید بسابمش، از قصد با ذهنت مقابله کن و نصف میز رو تمیز کن 

به حرف ذهنت هم گوش نده 

چند بار این کارو بکنی درمان می شی

این مطلب رو یک روانشناسی گفت توی رادیو شنیدم

خب واقعا میخام بدونم چ فکری میکنی ک انقد استرس میگیری 

مثلا سرگیجه میگیرم سریع میرم تو گوگل سرچ میکنم علل سرگیجه بعد میزنه مثلا افت قند خون و لفت فشار و کم خونی و گوش میانی و ام اس و تومور و...از عللشه من دقیقا بدترین علتو بهش فکر کنم سریع میرم سرچ میکنم علایم تومور یا ام اس بعد هم مضطرب میشم هول میشم با بدیختی میرم دکتر مثلا میگه نیست بعدش درد بعدیم شروع میشع مثلا حس میکنم زیر بغلم یه چیزیه دوباره همین پروسه طی میشه یکسره همین طوری ادامه داره😭

درخواست دوستی قبول نمیکنم
همشون مقطعی بودن

آفرین هیچی  ب اندازه روحیه و قوی بودن نمیتونه کمکت کنه فکرای خوب کن سنی نداری 

بعد ی چیزی عمر دست خداست چ بسا بیماری ک با سرطان پیر شد و نمرد خودم دیدم و چ بسا شخصی با سلامت کامل شب خوابید صبح بیدار نشد ....دیگه اگه درد بدی داشتی برو دکتر نه واسه هرچیزی نرو خوبت نمیکنن هیچی ی سری دارو میدن ی جا دیگه رو داغون میکنن دختر خوب 

مثلا سرگیجه میگیرم سریع میرم تو گوگل سرچ میکنم علل سرگیجه بعد میزنه مثلا افت قند خون و لفت فشار و کم ...

خیلی خیلی سخته 😔اینجوری نابود میکنی خودتو کاش ی روانشناس کاربلد پیدا کنی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
😞😞واقن،خسته شدم

ی مدت اصلا ب دردهات اهمیت نده دکترم نرو خوب میشی اصلا بدن ی طوریه خودش درمان میکنه خودشو توی بیشتر موارد .تو سن شما هیچ بیماری شما رو تهدید نمیکنه قول میدم از سالمم سالم تری الانم بدون فکر و خیال تخت بخواب صبحم با انرژی پاشو خودتو مشغول کن 

خیلی خیلی سخته 😔اینجوری نابود میکنی خودتو کاش ی روانشناس کاربلد پیدا کنی 

دلم میخواد برم هیپنوتیزم شم از خواب پا شم ببینم مثل قبلم بدون هیچ فکری و هیچ چیز دیگه ای

درخواست دوستی قبول نمیکنم
دلم میخواد برم هیپنوتیزم شم از خواب پا شم ببینم مثل قبلم بدون هیچ فکری و هیچ چیز دیگه ای

ببین من الان سینم درد میکنه زدم گوگل شد سرطان ریه و مشکل قلبی وقتی میدونم نه ریه هام مشکل داره نه قلبم صد در صد میگم ولش کن حتما التهاب غضروف بین دنده ای چیزی هست خوب میشه وگرنه ک باید پاشم برم دکتر ک !!!