2777
2789

[QUOTE=136963892]چرادلت گرفته؟[/QUOT💔دلم شکسته حس میکنم خدا صدا مو نمیشنوه یا باهام قهره 💔 هرچ میخوام نمیشه زندگی رویی خوشی  بهم نشون نداده 

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
هم ذوق زدم هم گرسنه وتشنه. ذوق زدم بخاطراینا😍😍😍همسرم از سرکار برگشتنی،ازتو باغچه اونجا جمع کرده، ...

چرا نمیشه خرید فدات اسپری ک ب گل ها میزنن خودش الکل داره من خودم خیلی خریدم برا خونه عشقی هم دو س تا دسته گل گرفته 

فدات مشکلی نداره اسپری که میزنن خودش الکل داره 

چ قشنگن😊😊😊😍

عشقتون پایدار♥️

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😍همیشه شادباشی

مرسی😘❤

همچنین شما❤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

چرانگرانی مگه کجاس؟

با دوستاش بیرونه بیچاره ها از اصفهان تا تهران اومدن ببیننش ولی از اونجا ک استخون قفسه سینش شکسته و فک نکنم دوستاش رعایت کنن نگرانم

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
چرا نمیشه خرید فدات اسپری ک ب گل ها میزنن خودش الکل داره من خودم خیلی خریدم برا خونه عشقی هم دو س تا ...

مرسی عزیزم❤

همسرم خیلییی حساسه،تازه این گلارو هم چون خودش بهشون رسیدگی کرده و آب و کودشو داده،خیالش راحته❤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

کمتر به مشکلاتت فکرکن اینجوری فقط عصابتوخورد میکنی

خوب چتو فکر نکنم کل زندگیم شده مشکل همه درها به رو بستس برام دعا کنید خدا صدام بشنوه شده یه صلوات ممنونع 💔😔

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔