2777
2789
بمن امپول نداد من از وقتی لتروزول خوردم تمام علایم پریود رودارم درحالیکه همیشه یه هفته به پریود اینج ...

نمیدونم والا. من کم کاری تیروئید دارم. الانم هم داروی اونو میخورم هم اینکه قرص آ اس آ

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ علایمی ندارم هیچی انگار آمپول نزدم قبلا حداقل علایم پریودی داشتم .بی بی چک بزار 

والا نمیدونم که این قرصا چه بلایی سرمون اورده

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
حالا چند روز دیگه برو آز بده

یعنی حتما این ماه باردارمیشم؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
والا نمیدونم که این قرصا چه بلایی سرمون اورده

علایم آمپولا چیه؟ من اصن هیچیشو نمیدونم

علایم آمپولا چیه؟ من اصن هیچیشو نمیدونم

مثلا من از اویل مصرف لتروزول تخمدانام همش تیر میکشه درد میکنه میگم الانه که پریود شم ترشحات فراوان الانم چند روزه نمیتونم زیاد راه برم پاهام میگیره عضله هاش زووووودخسته میشم میشینم سینه سمت چپم بشدت درد میکنه تیر میکشه متفورمینم مصرف میکنم تا میخورم بالا میارم غذارو اصن بدجوری بهم ریختم

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
تا حالا آمپولش رو نزده بودی؟مشکل خاصی که نداری خودتو و همسرت؟

من فقط کم کاری تیروئید دارم. اولین باره آمپول زدم

مثلا من از اویل مصرف لتروزول تخمدانام همش تیر میکشه درد میکنه میگم الانه که پریود شم ترشحات فراوان ا ...

خب احتمالا بارداری عزیزم من هیچ کدوم از اینایی که میگی رو ندارم

مثلا من از اویل مصرف لتروزول تخمدانام همش تیر میکشه درد میکنه میگم الانه که پریود شم ترشحات فراوان ا ...

نه من فقط گاهی زیر دلم تیر میکشه. هیچ علایمی ندارم