2777
2789
ظهر برو کی کیت زدی؟ هنوز همرنگه؟

الان بيرونم كيت بزنم ي ساعت ديگه كيت ميزنم ب نظرم تا ظهر كم رنگ نميشه فعلا دوتا خط هم رنگ ميفته

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

ی سوال من شوهرم رو نمیدونم وضعیت اس هاش الان چجوریه ولی خوب 5-6 ماه پیش خوب بوده که پسر شده بود 

به نظرتون محض احتیاط برای تحرک اس ها چی بهش بدم بخورم که اسیب هم نزنه یهو بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوبیا جون یه سوال میگن این امپول hcgرو که میزنی بیبی مثبت کاذب میشه .... چند روز باید بگذره که اشتب ...

14 روز باید بگذره گلم

اره منفی کاذب ممکنه نشون بده

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
ی سوال من شوهرم رو نمیدونم وضعیت اس هاش الان چجوریه ولی خوب 5-6 ماه پیش خوب بوده که پسر شده بود  ...

من زیاد تو تغذیه وارد نیستیم.

تغذیه#  رو بخونین ببینین بقیه چی داذن

معمولا کاسنی، خرنوب، مالتی ویتامین اینا. از امیر علی هم میتونی سوال کنی

ی سوال من شوهرم رو نمیدونم وضعیت اس هاش الان چجوریه ولی خوب 5-6 ماه پیش خوب بوده که پسر شده بود  ...

واسه تحرك بايد ي ماه قبل خرنوب بدي عاليه جينسينگ هم خوبه

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

الهام جون سقط ،شد 🤔🤔🤔🤔

بهش ویتامین سی بده هر شب بخوره یدونه

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
سلام خسته نباشید لوبیا جان.اردبهشت جان.من تنبلی تخم دان دارم.از شب سوم پریودی شبی یدونه لتروزول دارم ...

محرک های مختلف رو قاطی نکن باهم. کیست میشه

به ترشحات نمیتونی اعتماد کنی. فقط کیت و سونو دقیقه

پریود بین ۱۲-۱۶ روز بعد از تخمک گذاری میاد. پس ۲۵ تخمک گذاری نداشتی

محرک های مختلف رو قاطی نکن باهم. کیست میشه به ترشحات نمیتونی اعتماد کنی. فقط کیت و سونو دقیقه پ ...

لوبیا جون عسل و سیاه دونه ام محرک حساب میاد ؟؟؟ من دارم میخورم یه هفته ای میشه 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
انفاقا دیشب بهش گفتم این خوبه بریم بخریم برا همه چی خوبه قبول کرد  حالا نمیدونم پودرش خوبه یا ...

مالتی ویتامین +۵۰ یعنی مردان بالای ۵۰ سال دوز ویتامیناش مناسبه. یک بسته از اون مالتی ویتامین ها بکیر

مالتی ویتامین +۵۰ یعنی مردان بالای ۵۰ سال دوز ویتامیناش مناسبه. یک بسته از اون مالتی ویتامین ها بکیر

وای برای 50 ساله هاس یعنی 

من تصمیم گرفتم با توجه به مطالعه مطالب ی مدت فقط کیت بزنم و دقیق زمان برا خودم مشخص کنم  اگر بتونم طاقت بیارم که بعید هست هههه کم طاقتم یکم 

اخه ی جا خوندم خنکی خیلی مناسبه فکر کنم تابستون تموم بشه بافتیم تو خنکی خوب باشه البته باز هم تخقیق کنم ببینم چقدر موثره 

تو این فاصله هم همسرم رو حسابی از بابت تحرک و تعداد فول کنم 

فقط باید دنبال منابع بگردم که یکم سخته 

الان ی مدت زیادی شب ی مکمل داره میخوره  البته بخاطر این قضیه ها همینجوری دادم مصرف کنه 

نه کافیه دیگه تخمک آزاد شده  برای بارداری بدون تعیین جنسیت از زمانیکه کیتت دوخط معلوم شد یعنی ...

سلام لوبیا جان یه سوال داشتم به نظرت علت اینکه من بازم ترشح دارم چیه ؟عادیه به نظرت