2777
2789
عزیزم ربطی به وزن نداره من۴۷ کیلو ام وهیچ علائمی نداشتم تو اقدامم ۹ بادرمان ولی نتیجه نگرفتم قراره د ...

من و همسرم اصلا از بچه خوشمون نمیاد...نگران بچه دار نشدنم نیستم

ولی روی پوست و موهام خیلی تاثیر گذاشته

از اون گذشته اگه رهاش کنم باعث دیابت و سرطان رحم میشه

خداروشکر⁦♥️⁩🌺
جدی میشه؟چ جوری؟

من تنبلی داشتم بادارو باردار شدم،گرمی جات خیلی خوبه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دفع نمیشه

نه کنترل میشه ولی هس😢

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
پس چجوریه میشه بهم توزیح بدی

تخمک نمیتونه آزاد شه و تبدیل به کیست میشه همینجوری تعدادش زیاد میشه تا جلو اون قسمت از رحم که تخمک آزاد میشه مسدود میشه

از طرفی چون از عدم تعادل هورمونیه کل تنظیمات بدن از جمله پوست و مو و وزن رو بهم میزنه

خداروشکر⁦♥️⁩🌺
بله 

دخترای مجرد هم که نمیخان باردار بشن هم باید تحت نظر پزشک باشن؟

و اینکه رو پری شدن تاثیر میزاره؟

و این پلی کیستیک همون تنبلی تخمدان هست؟؟

تروخدا اگ جواب سولامو میدونی جواب بده

دخترای مجرد هم که نمیخان باردار بشن هم باید تحت نظر پزشک باشن؟ و اینکه رو پری شدن تاثیر میزاره؟ و ...

بله مجرد هم حتمااا باید تحت نظر پزشک باشه...چون روی کل سلامتی پوست و مو و وزن و بارداری درآینده تاثیر میزاره در موارد وخیم باعث سرطان رحم ،دیابت نوع دو و... میشه

روی پریود هم اکثرا باعث به تاخیر افتادن میشه

من خودم از ۱۵ سالگی دکتر میرم

خداروشکر⁦♥️⁩🌺
بله مجرد هم حتمااا باید تحت نظر پزشک باشه...چون روی کل سلامتی پوست و مو و وزن و بارداری درآینده تاثی ...

عزیزم میخای پیجی بهت بدم تو اینستا راه های درمانشو نوشته نتیجه هم گرفتن کاملا رایگان

اگه خاستی بگو بدم

من خیلی تحقیق کردم این بیماری درمان قطعی هم داره و من شروع کردم

عزیزم میخای پیجی بهت بدم تو اینستا راه های درمانشو نوشته نتیجه هم گرفتن کاملا رایگان اگه خاستی بگو ...

عزیزم میشه پیج رو بدی یعنی میشه با تنبلی باردار شد چطوری 

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
من تنبلی داشتم بادارو باردار شدم،گرمی جات خیلی خوبه

شما با چ دارویی تونستی باردار بشی میتونی بگی گلم

شما با چ دارویی تونستی باردار بشی میتونی بگی گلم

اره عزیزم من باکلومیفن باردار شدم😘

اره عزیزم من باکلومیفن باردار شدم😘

چ مدت خوردی؟؟؟؟

بچتون پسره یا دختر؟؟؟؟؟

سرخود خوردن ایراد داره?؟