2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم . شکر خوبم . تو خوبی؟ بهتر شدی ؟

ممنون.بهترم خدا رو شکر

خواستم بگم بدون استرس اقدام کن حتما.خدا بزرگه.بیخیال حرف دکتر.انقدر خانم تو نی نی سایت دیدم که مشکل ما رو داشتن ولی بعدش بچه دار شدن.فقط استراحت تو بارداری یادت نره

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
یحیی ... کسری ... مهدی .. هادی .. مجتبی ... مرتضی .. مصطفی ... 

😂😂😂😂وااای یهو تصور کردم ی نی نی قنچ و منچ باشه بهش بگن مرتضی یا مصطفی

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
نی نی سیبیلو. خخخخ

وای دقیقا 😄😄😄

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
ممنون.بهترم خدا رو شکر خواستم بگم بدون استرس اقدام کن حتما.خدا بزرگه.بیخیال حرف دکتر.انقدر خانم تو ...

قربونت مرسی ب یادمی عزیزم .. خودمم خیلی فکر کردم هر چی خدا بخواد دیگه . بعد ماه رمضان انشاالله ..  تو چی اقدام کردی ؟ انشالله خدا ایندفه دیگه نگه دارتشون برامون.

خدایا شکرت❤
قربونت مرسی ب یادمی عزیزم .. خودمم خیلی فکر کردم هر چی خدا بخواد دیگه . بعد ماه رمضان انشاالله .. &n ...

ان شاءالله

نه.من هنوز خونریزی بعد از زایمانم تموم نشده برم دکتر.ولی دارم قرص تقویتی می خورم.آهن و اسید فولیک و مخمر آبجو و پروگنازون و کلسیم و ویتامین د.آجیل و میوه هم می خورم.ولی هنوز کامل سر حال نشدم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
خخخخخخخ

مملی😂😂

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔