2777
2789
عنوان

مامانم میخواد محجبه بشه ..

240 بازدید | 21 پست

خیلی خیلی براش خوشحالم خیلی زیاد 

ینی بودهااا اهل نماز اینا بود ولی الان دیگه میخواد بعد کرونا بره حوزه و اینا😉 ..

ولی ی خورده میترسم ♡ 

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان.... موفق باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یعنی در این حد؟؟؟حوزه؟؟؟افرین بهش...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

من میدونم ک همه مث هم نیستن 

ولی ی محجبه بود تو کلاسمون با هیچکی حرف نمیزد زنگ کلاسم چادر سرش بود .. چشماشو ندیدم هنوز ..

ساکت بود بد اخلاقم نبود ..

من نمیخوام مامانم ساکت باشه 

خداروشکر که نی نی سایت محجبه های باحال رو دیدم کمی نظرم برگشت♥️

از ی طرفی میترسم خیلی امر به معرو و نهی از منکر کنه میدونی چون من دوستام آزادن میترسم همش چشم غره بره و این حرفا

ولی از ی طرف من ی دبیر داشتم محجبه بود ینی این بشررر از همه عالم بهتر بود بسکه دوسش داشتم 

کاش مث اون بشه 

(دوستان قرار نیست که منعش کنم هاا اتفاقا کُلیم تعریف میکنم و شادی میکنم براش ولی اینا ته دلمه فقط ی کوچولو میترسم)

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹
حوزه😄

چمیدونم بلد نیستمشون همون جایی ک درس محجبگی میدن کجاس😑🚶‍♀️🤦🏻‍♀️ ..‌

یعنی در این حد؟؟؟حوزه؟؟؟افرین بهش...

اره از الان استرس افتاده به جونم ک یه وخ پس فردا به لباسام گیر نده 

من میدونم ک همه مث هم نیستن  ولی ی محجبه بود تو کلاسمون با هیچکی حرف نمیزد زنگ کلاسم چادر سرش ...

اتفاقا من یه بار رفتم حوزه

همه خیلی خوش اخلاق بودن

وبه افرادی هم که حجابشون مناسب نبود چیزی نمیگفتن

چند سالته؟

اتفاقا من یه بار رفتم حوزه همه خیلی خوش اخلاق بودن وبه افرادی هم که حجابشون مناسب نبود چیزی نمیگفت ...

۱۶ سالمه 

چمیدونم بلد نیستمشون همون جایی ک درس محجبگی میدن کجاس😑🚶‍♀️🤦🏻‍♀️ ..‌

همون دانشگاه اخوندهاس

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
همون دانشگاه اخوندهاس

عا 😂😂😂

بخدا ک استرس گرفتم ی وخ بداخلاق نشه بیوفته به جون دوستام و خودم و..

بابامم ی خورده ته دلش ناراضیه😑 چون مامانم حجابش معمولی بود .. بابام اون روز بهم میگف الان عموهات پشت سرم حرف میزنن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اخه ما تو فامیل حجابمون معمولیه محجبه ها ی جورین برامون همون عشقی زیر چادر مشکی میگن 

هرچند مامانم چادری بود عمه هام و اینا همه چادرین 

ولی معمولی ن از اون خفنا