2777
2789
عنوان

مامانم گفت واسه تولدت یکی از گزینه های زیروانتخاب کن ^^😂

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 53 پست

بزارین من دهنمو باز نکنم😆

اسی تو وقتی شامپوت تموم میشه توش اب میریزی ویه ماه دیگه ازش استفاده میکنی😂😂الاان بین این گزینه ها موندی

#شوخی😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
ماشین که قینتش بیشتره باکلاس ترم هس که ی دختر ماشین خودشو سوار شه ن ماشین بابا و شوهرشو

شوهر من‌میگه یه خانوم با آژانس شخصی خودش اینور اونور بره خیلی باکلاستره تا اینکه خودش رانندگی کنه😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دروغ که کنتور نمیندازه والا ماام که سطحمون بالاست واسه تولد این ماهم مامانم واسم انگشتر طلا خرید 3 تومن🥺🥺

البته قضاوت نمیکنم مبارکت باشه هرچی میخوای انتخاب کنی😐😍😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
بزارین من دهنمو باز نکنم😆 اسی تو وقتی شامپوت تموم میشه توش اب میریزی ویه ماه دیگه ازش استفاده میکن ...

به هر حال شامپوییه که توعم ازش استفاده میکنی دیگه 😂

شوخی^# ^

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^
میگم پز دادی دیگه؟

ملکشایگم کجاست؟😑😑😑😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

۱  

پرسیدن نداره  

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
عزیزم دروغ که کنتور نمیندازه والا ماام که سطحمون بالاست واسه تولد این ماهم مامانم واسم انگشتر طلا خر ...

مشکل بعضی از اونا که میگن پز میدی و دروغ میگیو الکی کلاس میایی دقیقت چیه؟؟ باورش براتون سخته که یکی اینقد بهش اهمیت داده بشه 😎؟؟ یا مصلا دستشون به دهنشون برسه؟؟ متاسفم 🙂

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^