2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
قراره وا نده و سفت و سخت تلاششو کنه ولی مشکل اینجاس خانواده من راضی نمیشن

میشن 

نگران نباش ،،،یکی از فامیلاتون ک باهاش راحتی بگو پشتت باشه ،،، منم شرایط شمارو داشتم واسه همین کل فامیل رو خبردار کردم تا پدرومادرم تسلیم شدن 

ب خاله ، ب عمو ، ب عمم ، ب داییم ب هرکسی ک میدونستم کارمو پیش میبره گفتم 😂

دیگه تو فامیل عین بمب صدا کرده بودم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم من دارم رشته روانشناسی میخونم واسه مشاوره اگه میخای میتونم کمکت کنم پول هم نمیخام فقط وقتی کارت راه افتاد  واسم دعا کن منم ب عشقم برسم😘

من نه مغرورم نه خیلی شاخم فقط همه رو در این حد نمیدونم که بخوام باهاشوم گرم بگیرم😛❌
اره خوبه ولی زیاد از حدش بده دختر خواهرت چه کرد الان؟؟

هیچی پرش هنوز میگه تحقیقات من تموم نشده هی امروز فردا می‌کنه نامزدی نمیگیره خلاصه اذیت می‌کنه دیگه انشالله اگه باباش از هر شیطون بیاد پایین تابستون نامزدیه

آخه خواهرم راضیه همراهشونه

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست
فاميل رو بنداز وسط  منم خانوادم با ازدواجم مخالف بودن... الان شوهرم رو بيشتر از خودم دوست دار ...

آخ چههه خوب.

نه بابا آدم حسابیه. همو دوس داریم عشق کور کننده ای وجود نداره

پس همینکارو میکنم باااا قدرت💪🏻

اره ببین اشک داره گریه داره زاری داره شاید خستت کنن ولی اگه پسره ارزشش رو داره با قدرت پشت هم باشید شاید این وسط خاستگارهای بهتری هم برات بیاد ولی محکم میخت رو بکوب و ب پدرومادرت بگو من یا ازدواج نمیکنم یا با کسی ک میخوام ازدواج میکنم ب پسره هم بگو هیییی رو خونتون زنگ بزنه یا بره پیش پدرت باهاش صحبت کنه اصصصصلا نترس هیچکسی نمیتونه شمارو ب زور پای سفره ی عقد بشونه فقط باید دلت محکم باشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

سلام گلم من دارم رشته روانشناسی میخونم واسه مشاوره اگه میخای میتونم کمکت کنم پول هم نمیخام فقط وقتی کارت راه افتاد  واسم دعا کن منم ب عشقم برسم😘

من نه مغرورم نه خیلی شاخم فقط همه رو در این حد نمیدونم که بخوام باهاشوم گرم بگیرم😛❌
اره ببین اشک داره گریه داره زاری داره شاید خستت کنن ولی اگه پسره ارزشش رو داره با قدرت پشت هم باشید ...

وااااای عزیزم چقدررر انگیزه و امید گرفتم چشم چشم حتما

دمت گرم

وااااای عزیزم چقدررر انگیزه و امید گرفتم چشم چشم حتما دمت گرم

یه کار دیگه هم میتونم یادت بدم ولی میترسم بت بگم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز