2777
2789
استغفرالله# _ربی_اتوب_والیه

بهت پیشنهاد میکنم سلسله مباحث چطور مهربانی خدارو باور کنیم استاد پناهیان رو گوش بدی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

حق الله بخشیده میشه ولی حق الناسو اگه خود طرف رضایت نده خداهم نمیبخشه حالا هرچقدر میخواید توبه کنید مهم رضایت فرد مقابله

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهت پیشنهاد میکنم سلسله مباحث چطور مهربانی خدارو باور کنیم استاد پناهیان رو گوش بدی 

فکر نکنم نیازی باشه چون با اون همه گناه اگر به مهربونی و بخشندگیش ایمان نداشتم توبه نمیکردم 

همیشه تصورم از خدا مهربون و سخاوتمند و بخشنده بوده کسی که خیلییی رحم داره 

با اینکه همه منو از جهنم میترسوندن من اونو اینجور تصور نمیکردم 

البته بگم ها اینجور هم نبودم بگم گناه کنم خدا میبخشه همش و از جهل و نادونی انجام دادم بعضی وقت ها به اون موقع فکر میکنم گریه ام میخاد در بیاد😑😶

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
حق الناس نبوده ولی همه جور گناه کردم ریز و درشت از سر نادونی دیگه سعی میکنم با انجام واجبات پاک شم ا ...

و از شیخ منقول است که حضرت رسول‏ صلى الله علیه وآله فرموده هر که خواهد که خدا او را در قیامت بر اعمال بد او مطلّع نگرداند و دیوان گناهان او نگشاید باید که بعد از هر نماز این دعا را بخواند:

اَللّهُمَّ اِنَّ مَغْفِرَتَکَ اَرْجى‏ مِنْ عَمَلى‏، وَاِنَّ رَحْمَتَکَ اَوْسَعُ مِنْ ذَنْبى‏، اَللّهُمَّ اِنْ‏

بار خدایا مسلماً آمرزش تو امیدوار کننده ‏تر از کار من است و مسلّماً رحمت تو وسیع تر از گناه من است. بارخدایا

کانَ ذَنْبى‏ عِنْدَکَ عَظیماً، فَعَفْوُکَ اَعْظَمُ مِنْ ذَنْبى‏، اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ‏اَکُنْ اَهْلاً اَنْ اَبْلُغَ‏

اگر گناهم پیش تو بزرگ است، ولى عفو تو بزرگ تر از گناه من است! بارخدایا اگر من شایسته ی رسیدن‏

رَحْمَتَکَ فَرَحْمَتُکَ اَهْلٌ اَنْ تَبْلُغَنى‏ وَ تَسَعَنى‏، لِأَنَّها وَسِعَتْ کُلَّشَىْ‏ءٍ، بِرَحْمَتِکَ‏

رحمتت نیستم، ولى رحمت تو شایستگى رسیدن و فراگرفتن مرا دارد؛ زیرا که رحمت تو همه ی موجودات را فراگرفته! به (امید) رحمتت‏

حق الناس نبوده ولی همه جور گناه کردم ریز و درشت از سر نادونی دیگه سعی میکنم با انجام واجبات پاک شم ا ...

البته منظورم از این دعا این نبود مه شما گناهکاری منظورم اینه که تو این دعا هم گفته که چقدر مغفرت خدا بزرگ تر از گناهان بندگان است

و از شیخ منقول است که حضرت رسول‏ صلى الله علیه وآله فرموده هر که خواهد که خدا او را در قیامت بر اعما ...

😙😙😙❤❤❤❤❤❤

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

ان شاالله ناامید نشو از خدا توبه ای که از دل بکنی رو خدا میبخشه

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
فکر نکنم نیازی باشه چون با اون همه گناه اگر به مهربونی و بخشندگیش ایمان نداشتم توبه نمیکردم  ه ...

خوشبحال حال شما والله یحب التوابین

البته منظورم از این دعا این نبود مه شما گناهکاری منظورم اینه که تو این دعا هم گفته که چقدر مغف ...

میدونم عزیزم 😘

خوشبحال حال شما والله یحب التوابین

🙂🙂🙂قطعا دل شما هم همینطوره🤔🙂

همش برام سواله از کجا بفهمم خدا منو بخشیده منو قبول کرده یا توبه من پذیرفته چطور بفهمم؟

امام صادق علیه السلام فرمود: گاهى انسان گناهى مى کند و خدا به خاطر آن گناه او را 
به بهشت مى برد . 
عرض شد: آیا خدا به خاطر گناه او را به بهشت مى برد؟ 
 بله او گناهى مى کند ولى همیشه از آن گناه بیمناک، و بر نفس خود غضبناک است، خدا 
هم او را مى بخشد و داخل بهشت مى کند 

احساس میکنم این روایت وصف حال شماست. 

امام صادق علیه السلام فرمود: گاهى انسان گناهى مى کند و خدا به خاطر آن گناه او را  به بهشت مى ...

اشک شوق با لبخند تو چشام حلقه زد😍😍😍😢😢😢☺☺☺

همش برام سواله از کجا بفهمم خدا منو بخشیده منو قبول کرده یا توبه من پذیرفته چطور بفهمم؟

می خواستم بدانم که از کجا می توان فهمید که خدا گناهان ما را بخشیده است؟
نخست باید دانست صفحه دل آدمی آینه تجلی رحمت و غضب خداست و با رجوع به فطرت درونی و حالت قلبی خود می توان از رضایت و عدم رضایت خدا با خبر شد به طوری که اگر آثاری از اصرار بر گناه در دل نمانده و پشیمانی کامل وجود دارد معلوم می شود که خداوند نیز آثاری از گناه را باقی نگذاشته است و توبه را پذیرفته است؛ چنان که گروهی از مردان خدمت حضرت موسی(ع) رسیدند و پرسیدند از کجا بدانیم خداوند از ما راضی است؟ حضرت موسی(ع) درخواست آنان را به خداوند منتقل کرد. خداوند فرمود: به بندگان من بگو: بدانید هرگاه از من راضی شدید من هم از شما راضی ام(تحف العقول) .

اشک شوق با لبخند تو چشام حلقه زد😍😍😍😢😢😢☺☺☺

التماس دعا 

🙂🙂🙂قطعا دل شما هم همینطوره🤔🙂

نه اصلا.