ما که یه مشت معلم معلول و کور و همه چی داشتیم یکیشم چشاش چپ بود
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
ینی معلما باید چشاشون تیز باشه سری تقلبو رو هوا بزنن
پس چرا معلمای ما ضعیفن؟
دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶♀️که کنج قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹
مطمئنین ؟من دوسال پیش وارد شدم چشمام ضعیف بود ایرادی نگرفتن
گلم میشه بگی رتبتون چقد بود؟
خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است