2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس کو عکس 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
بگید خوشگله یا زشته تو بهمن عقد کردیم ولی همه میگن به هم نمیخورین تو خوشگل تری

خوبه عزیزم خوشبخت بشین اینقدر بدم میاد به آدم اینجوری میگن تو خوشگلتری چیه خوب اون مرده تو زنی شوهر منم قشنگه کپی برابر اصل محسن کیاییه بچم تپله ولی من میشه گفت لاغرم

خوبه قيافش بامزه و دلنشين

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

سلام 

عزیزم برای تایید زیبایی همسرت منتظر نظر دیگران نباش؛ به انتخابت احترام بذار چون همسرت قراره از نظر شما زیبا باشه ...

پس اونقد برای خودت و همسرت ارزش قائل شو که اجازه ندی کسی بگه ایشون کمتر زیباست و شما سرتری! 

شما هر دو زیبایید، هر کدوم قشنگی خودتون رو دارید

برای این گفتم که همیشه با اعتماد بنفس و افتخار از همسرت صحبت کنی و زیباییشون رو منوط به تایید دیگران ندونی

خوشبخت باشید 🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩