پسرم ۶ ماهشه امروز زنعموی شوهرم دید گفت چقد ریز مونده ۶ ماهشه خیلی ناراحت شدم پسر بزرگم تپل بود این یکم لاغر تره هیچ وقت به مادرا نگید بچت ریزه یا ایراد بگیرید از بچه طرف باور کنید مامانا دلشون میشکنه 😔
عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳ وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
دخترمنم یک سال و 9ماهشه اتفاقا امروز زندایی منم گفت دخترت خیلی لاغره چندبارم تکرار کرد گفت چرایه فکری بهش نمی کنی؟من خییییلی دلم شکست بغض داشت خفه ام می کرد دخترم خیلی بدغذاست اصلا اشتهانداره نمیدونم چیکارکنم
چقدر خوب گفتی کاش هیچکس به یه مادر اینجور مورد هایی که بچش داره رو نگه
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
عزیزم من هروقت خانواده همسرم میگن بچت لاغر شده همسرم با تیکه و کنایه میگه مرده از گسنگی اوردم سیرش کنید آخ من دلم خنک میشه😐
همیشه یه حرفی دارن برا گفتن خودتو ناراحت نکن
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
بگن بابا ب دختر منم میگن ولی برام مهم نیس هربچه یه چیزایی داره که میشه گفت و بچه دیگه اونو نداره ب خوبیاش فکن چیه بچه اونقد تپله نمیتونه تکون بخوره زبرو زرنگ خوبه
بگن بابا ب دختر منم میگن ولی برام مهم نیس هربچه یه چیزایی داره که میشه گفت و بچه دیگه اونو نداره ب خ ...
آره واقعا بچه من تپل بود تازه۱۶ماهگی راه رفت
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
عزیزم اینقد من شنیدم که خنثی شدم منم همسن خودتم بچه اولمم هس ریز دنیا اومد و با اینکه بهترین شیرخشک میخوره باز ریزه هم قد هم جثه،تازه من خودم درشتم همش میگن فیل گنجشک زاییده مال من۷ماه و نیمه مثل ۵ماهه هاست
میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟