2777
2789
پولت همینقدره عزیزم ؟ 

اره خیلی به  خودم سخت بگیرم بیست تومن میتونم براماشین خریدن بزارم ،پراید هم مدل پایین نمیخام بگیرم

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خیلی به  خودم سخت بگیرم بیست تومن میتونم براماشین خریدن بزارم ،پراید هم مدل پایین نمیخام بگ ...

حالا همون پیکانم مدل جدید گیرت نمیاد عزیزم که

بنظرم یکم دیگه جور کن پراید بگیر

Laam_Scarf فروشگاه شال و روسری من رو میتونید در اینستاگرام دنبال کنید.
فرمونش خیلی سفته دست درد میگیری 

طولانی مدت نمیخام رانندگی کنم که فقط بتونم باهاش کارامو انجام بدم سرکلاس اینام برم

یه خانمی هست فلوکس زرد قناری داره خیلی حال میکنه باماشینش😂خیلی جاها دیدمش همین ۲۵-۳۰ میشه جلب توجه بیشتر

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
حالا همون پیکانم مدل جدید گیرت نمیاد عزیزم که بنظرم یکم دیگه جور کن پراید بگیر

اخه  ندارم واقعا نمیخام بدهکاربشم به کسی،طلا اینا هم ندارم بفروشم،الان حساب کتاب میکردم خندم گرفته بود ک چرا هرچی پول دستم میاد طلانمیخرم ک پس انداز شه حداقل واسم

یه خانمی هست فلوکس زرد قناری داره خیلی حال میکنه باماشینش😂خیلی جاها دیدمش همین ۲۵-۳۰ میشه جلب توجه ...

نه  دیگ من  دلم نمیخاد در اون حد تو چشم باشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز