2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس همون زرشک پلو با مرغ بهتره که توش مهارت داری. منم چون زرشک پلو با مرغم از همه بهتره جای دیگه ...

اوهوم منم فقط زرشک پلوی خودم بهم‌میچسبه واقعاا نمیخام از خودم تعریف کنم ولی خیلی خوشمزه میشه🙈😬

دستور شو بذار لطفا با ریزه کاری  هاش

اول پیازو خورد میکنم..وقتی خکب سرخ شد مرغو میذارم..ی کم‌درشو میذارم‌ ک بابخاره خودش بپزه..بد ۵تاقاشق سرکه با قوره میریزم توش.دوباره درشو میذارم تابا بخار بپزه..بلال هم‌ میریزم..ربشم میریزم ی نیم ساعتی میذارم بابخاره خودش بپزه..بد آبشو میریزم‌ میذارم‌بپزه..بنظره خودم‌فقط سرکه خ شمزش میکنه حالا ی بار امتحان‌کن.

من زرشک پلو مرغم افتضاحه رسپیت بگو

عزیزم من برنجو دم می‌زارم. مرغو کامل سرخ میکنم بعد می‌زارم با اب کممممم و زعفرون زیاد میپزه و دو دقیقه آخر بهش کره میزنم در حدی که فقط آب بشه کره. زعفرونو انقدر میزنم که مرغ تقریبا قرمز میشه ولی نه با رب. از طرفی نثار درست میکنم ( ترکیب خلال پسته و بادومو زرشک). برای نثار باید خلال پسته و بادوم رو حدود بیست دقیقه با آب مرغ بپزی تا جایی که آب اندازه یک قاشق بمونه. بعد زرشک که با یک کممممم شکر و کره گذاشتم روی بخار کتری اب شده رو بهش اضافه میکنم و زیرشو خاموش میکنم.

در نهایت موقع سرو برنج یک لایه و نثار یک لایه و مرغ یک لایه میریزم و معمولا سه لایه درست میکنم. آب مرغ هم جدا توی ظرف سرو میکنم