2777
2789
عنوان

زرنگاش بیاید بازی و مسابقهه✌💚💙💖💛💜

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 195 پست
😂😂اشکال نداره بابا پس من جی بگم ک قیافم داغون له خستههه اصلا پوکیده بود

نه بابا خیلی خوشمل بودی ماشالا ولی من چشمام فقط تو خستگی پف میکنه قرمز نمیشه😝😝😝😝

نزدیک تولدمه، کادوم کجاست😜😜😜
نه بابا خیلی خوشمل بودی ماشالا ولی من چشمام فقط تو خستگی پف میکنه قرمز نمیشه😝😝😝😝

😄😄😘

😕 ژن_خوب🤣# 😂✌

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😉

خخخخ دیوونه بیشتر خندم گرفت تا ناراحت شم دیوونه😂😂😂ولی چه خوشگله، 😁😁😁😃😃

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

😂😂😂😂😂😂🤕هنر مامانمه

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

😂😂😂😂حساب کن من پارسال همین موقع ها با این کچ گل منگلی میرفتم مدرسه امتحان میدادم

😂😂😂😂😂😂🤕هنر مامانمه

واقعااا😁😁فکر کردم هنر خودته🙈🙈چه مامان باحالی

خخخخ خوشگله😂😂😂منم یه بار تو باشگاه پام دررفت😢😢😢😢تابستون پارسال😢😢خیلی درد داره

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
😂😂😂😂حساب کن من پارسال همین موقع ها با این کچ گل منگلی میرفتم مدرسه امتحان میدادم

خخخخ چه باحال بوده تقلب مینوشتی روش🤐🤐😂😂😂

خخخخ چه باحال بوده تقلب مینوشتی روش🤐🤐😂😂😂

😂😂😂😂😂😃دیگه عقلم نرسید ب این یکی

😂😂😂😂😂😃دیگه عقلم نرسید ب این یکی

نریم تو انلاینا صلوات😐😐🙈🙈😂😂😂😂😂

نریم تو انلاینا صلوات😐😐🙈🙈😂😂😂😂😂

😂😂😂اره والا همینم کم مونده عکس پامو با گچ گل منگلی برای نی نی سایتیا بزارم

😂😂😂اره والا همینم کم مونده عکس پامو با گچ گل منگلی برای نی نی سایتیا بزارم

خخخخ والا به خدا🙈🙈🙈

کاش اون بیاد دیگه خیلی مونده😂😂😂😜😜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز