2777
2789
عنوان

زرنگاش بیاید بازی و مسابقهه✌💚💙💖💛💜

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 195 پست
😂😂اشکال نداره بابا پس من جی بگم ک قیافم داغون له خستههه اصلا پوکیده بود

نه بابا خیلی خوشمل بودی ماشالا ولی من چشمام فقط تو خستگی پف میکنه قرمز نمیشه😝😝😝😝

نزدیک تولدمه، کادوم کجاست😜😜😜
نه بابا خیلی خوشمل بودی ماشالا ولی من چشمام فقط تو خستگی پف میکنه قرمز نمیشه😝😝😝😝

😄😄😘

😕 ژن_خوب🤣# 😂✌

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😉

خخخخ دیوونه بیشتر خندم گرفت تا ناراحت شم دیوونه😂😂😂ولی چه خوشگله، 😁😁😁😃😃

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

😂😂😂😂😂😂🤕هنر مامانمه

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

😂😂😂😂حساب کن من پارسال همین موقع ها با این کچ گل منگلی میرفتم مدرسه امتحان میدادم

😂😂😂😂😂😂🤕هنر مامانمه

واقعااا😁😁فکر کردم هنر خودته🙈🙈چه مامان باحالی

خخخخ خوشگله😂😂😂منم یه بار تو باشگاه پام دررفت😢😢😢😢تابستون پارسال😢😢خیلی درد داره

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
😂😂😂😂حساب کن من پارسال همین موقع ها با این کچ گل منگلی میرفتم مدرسه امتحان میدادم

خخخخ چه باحال بوده تقلب مینوشتی روش🤐🤐😂😂😂

خخخخ چه باحال بوده تقلب مینوشتی روش🤐🤐😂😂😂

😂😂😂😂😂😃دیگه عقلم نرسید ب این یکی

😂😂😂😂😂😃دیگه عقلم نرسید ب این یکی

نریم تو انلاینا صلوات😐😐🙈🙈😂😂😂😂😂

نریم تو انلاینا صلوات😐😐🙈🙈😂😂😂😂😂

😂😂😂اره والا همینم کم مونده عکس پامو با گچ گل منگلی برای نی نی سایتیا بزارم

😂😂😂اره والا همینم کم مونده عکس پامو با گچ گل منگلی برای نی نی سایتیا بزارم

خخخخ والا به خدا🙈🙈🙈

کاش اون بیاد دیگه خیلی مونده😂😂😂😜😜