2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب نظرم کلا عملی هس 

نکنه عمل کردی کلک😄

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
الکی مثلا نکردی

خب کرده بودم چ ترسی داشتم از گفتنش؟تازه کلاس داره که

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
واقعا؟

آره واقعا مخصوصا کناره های بینی

فکر کردم عمل شده داری ازمون تست آی کیو میگیری😂

حالا عمل کردی یانه؟

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
اولا عکس چهرت نیست که بخوای پاکش کنی دوما گرفتی ما رو؟ بیشتر میاد عکس بعد عمل باشه تا قبلش

این ک چ صلاح بدونم باخودمه،و اینک چ نظری دارین محترم

و اینک اگ عمل کرده بودم با افتخار میگفتم گردم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بستگی به بقیه صورتت داره. شاید فرم صورتت درشت باشه و بهش بیاد

اتفاقا همینطوره

ببخشیدا دماغ بیست اعتماد بنفس تجدید!

ممنون،عزیزمی فدات 

آره واقعا مخصوصا کناره های بینی فکر کردم عمل شده داری ازمون تست آی کیو میگیری😂 حالا عمل کردی یانه ...

نکردم ولی وقت دارم برا دوماه دیگ 

نکردم ولی وقت دارم برا دوماه دیگ 

از روبرو عکس بده ببینم تا بهت بگم لازمه یا نه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐