2777
2789
عنوان

بیاین لطفا😣

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

لباس خوابت جنسش نازک باشه شاید بسوزه ها😂😂😂😂

😂😂بیین تو رو خدا این کرونا نکشه وسواسش اخر میکشه

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
از همون سایت با این جنس های مزخرفشون یا زنگ بزن تهدیده به شکایتشون کن

اها از دیجی کالا خریدم هنوز نمیدونم چی ب چیه ک ولی گفتن بشور گفتم بعضی لباسا رو همون ی بارم بشوری رنگ و دوشون میره و ب درد نمیخورن گفتم اگه اینجوری باشه فرصت ی بار پوشیدنشم از کفم میره😂😂

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
مبارکت باشه بچسبه به تنت😂😂😂

😂😂😂😂خیلیم میچسبه بااین وضعیت

شما اخرش چیکاری کردی لباس بچتونو شستی اتو کردی یا گذاشتی بمونه

من یه روز گزاشتم بعدش شستم آفتاب پهن کردم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
نصفه شب مگه وضعیت میشناسه؟؟؟فهمیدی منظورمو؟😂😂😂

خاک عالم😓

خواهر 😅اره من تو همه شرایط حواسم ب کرونا هست دیکه دارم خل میشم😥