2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 23 پست

اگر روزه تون باطل شده چون با فعل حرام بوده کفاره ی جمع بهتون تعلق میگیره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
گناه کار نیستی ۱ دو چطوری با زبون روزه تونستین لب بوس من موندم

من سوال پرسیدم‌

نگفتم‌سرزنش و مسخره کنید!!!

خدا میبخشه اونوقت بنده ی خدا میاد سرزنش میکنه!!!!

♡ خدایا شکرت ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی؟

اگر شخص روزه دار به چیز حرامى روزه خود را باطل کند، چه آن چیز اصلاً حرام‏ باشد؛ مثل شراب و زنا، یا به جهتى حرام شده باشد؛ مثل نزدیکى کردن با عیال خود در حال حیض، بنابر احتیاط کفاره جمع بر او واجب مى‏شود؛ یعنى باید یک بنده آزاد کند و دو ماه روزه بگیرد و شصت فقیر را سیر کند، یا به هر کدام آنها یک مد که تقریباً ده سیر است گندم یا جو یا نان و مانند اینها بدهد. و چنانچه هر سه برایش ممکن نباشد، هر کدام آنها که ممکن است باید انجام دهد. اینی که اینجا گغته درصورتیه که روزتون باطل شده باشه مثلا جنب شده باشی یه اب دهنتون قاطی شده باشه در غیر اینصورت من نمیدونم حکمش چیه و چی کار باید بکنی زنگ بزن احکام حتما

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
وا چه سر زنشی میگی گناهکارم  من نوشتم گناه نکردی عزیزم طبیعیه دلم شکست    

اها حله

پس من اشتباه متوجه شد

اگه موجب ناراحتیتون شد ببخشید🙏🏻

♡ خدایا شکرت ♡

تو  نت احکامتون جستجو کردم برا علمای سنی بندر عباس بود ،اینایی که گفتی رو مبطل روزه ندانسته بود.

مگر اینکه آب دهان طرف مقابل رو به حلقت برسونی.

توبه ات هم حتما قبوله.ولی جایی از گناهات نگو ،خدا دوس نداره .