2777
2789

خدا قبول کنه ان شالله از همه...

درسته سختیاش زیاد بود بخصوص برای ما بچه دارای از صبح بیدار...اما ان شالله که بتونیم دست پر بیرون بیایم...حداقل گناهامون آمرزیده باشه...

التماس_دعا#  

توی این شب ها...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کجا الکی الکی.دهنمون سرویس شد

آره خب...اما بازم زود گذشت

من اگه بخوام از سختیام بگم زیاده اما خب نمیخوام اجرم از بین بره🤗

منکه اسفالت شدم برا شما زود گدشته؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

امسال اولین سالیه که روزشماری میکنم زودتر تموم شه پسرم طفلی تو خونه خیلی اذیته منم نمیتونم باهاش بازی کنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بالا توضیح دادم😊

اهان اومدی اجر ما رو نابود کنی😂😂😂

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

به نظرمنم زود گذشت اصلا ب نظرمن ماه رمضون باید ی ۲یا۳ماهی باشه😁 آدم یچی بفهمه تا میای حس ماه رمضون بهت دست بده یهو تموم میشه منکه عاشقشم❤️❤️بااینکه اطرافیان به شوخی میگن چون تولاغری بهت واجب نیست😂

به نظرمنم زود گذشت اصلا ب نظرمن ماه رمضون باید ی ۲یا۳ماهی باشه😁 آدم یچی بفهمه تا میای حس ماه رمضون ...

وای نگو تروخدا...همین یه ماهم خیلی سخته😥 سحر پاشدن و غذا درست کردنا...از صبح گشنگی و دل ضعفه رفتنا....بعد ظهر با گشنگی غذا درست کن یا گرم کن برا بچه ها و هی نازشونو بکش که بخورن و دهنشون کن...