2777
2789
عنوان

شب قدر...برای ما منتظرا دعا کنید🙏🏻🖤😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 217 پست
نمیشه چون خانواده حساس شدن و باید بچه خودمون باشه از مشکل خانمم اطلاع ندارن گفتم خودم مشکل دارم

خیییبیییلی کار خوبی کردید آفرین

مشکل اینکه الان ۹۰درصد مردم مشکل رو از خانم ها میتونند.

یه سوال تا حالا شده واسه خانومتون اخم و تخم کنید؟

شده ایشون عذاب وجدان بگیرن بگن جدا بشیم؟

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  
نمیشه چون خانواده حساس شدن و باید بچه خودمون باشه از مشکل خانمم اطلاع ندارن گفتم خودم مشکل دارم

بخاطر خانواده میخواین هم خودتونو هم خانومتونو زجر بدین؟ یه کاری که خدارو خوشحال میکنه...چه اهمیتی داره بقیه خوشحال بشن یان؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هر کی رو ک لایک کردم براش دعا کردم حاجت روا بشهـ

التماس_دعا# منم منتظرم

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
بخاطر خانواده میخواین هم خودتونو هم خانومتونو زجر بدین؟ یه کاری که خدارو خوشحال میکنه...چه اهمیتی دا ...

ببین عزیزم 

همه قبول دارن این کار خیلی خداپسندانه و عالیه

ولی اینو هم قبول کن که واقعا سخته واسه آدم

کلی شرط و شروط 

نگاه بقیه

حسرت خود آدم

بخدااااا سخته

عزیزم میترسم زمانی به اینهمه انتظار پایان بدهی که دیگه رمق و شور شوقی  برای منو بابایی نمونده باشه..  
ببین عزیزم  همه قبول دارن این کار خیلی خداپسندانه و عالیه ولی اینو هم قبول کن که واقعا سخته و ...

عزیزم میدونم که خدا خیلی بزرگه و هیچوقت نباید ناامید شد...ولی فکر کن یه درصد قسمت این آقا باشه که کلا تا آخر عمر بچه دار نشن.‌..باید بسوزن؟؟ شاید الان دیر نباشه ولی شاید چندسال دیگه دیر باشه..میدونم خیلی شرط و شروط داره و خیلی باید بچرو با ملاحظه بزرگ کرد ولی در عوض خیلی خدا راضیه ازت

خیییبیییلی کار خوبی کردید آفرین مشکل اینکه الان ۹۰درصد مردم مشکل رو از خانم ها میتونند. یه سوال تا ...

نه بخدا تا حالا سعی کردم ناراحتش نکنم ولی خودش داره رنج می‌کشه بالاخره خواهر کوچکترش که ۱۵ سال کوچکتر بچه دار شده

غم فروش دوره گرد
بخاطر خانواده میخواین هم خودتونو هم خانومتونو زجر بدین؟ یه کاری که خدارو خوشحال میکنه...چه اهمیتی دا ...

این حرف رو نزنید پدر و مادر هم خانواده هستن من قصد ندارم باعث رنجش هیچ کس بشم

غم فروش دوره گرد
نه بخدا تا حالا سعی کردم ناراحتش نکنم ولی خودش داره رنج می‌کشه بالاخره خواهر کوچکترش که ۱۵ سال کوچکت ...

آخیییی دقیقا میفهمم چی می کشه

من خودم تو خلوت اینقدر گریه میکنم از ناراحتی و عذاب وجدان

ولی جلوی شوهرم خود داری میکنم

دلم از این میسوزه که شوهرم میگه عین خیالت نیس

اصلا دلم نمیخواد جلوش گریه کنم

فقط باید اخم و تخم آقا رو هم نوش جان کنم

و من بهش دلداری بدم عوض اینکه ایشون بده

نه بخدا تا حالا سعی کردم ناراحتش نکنم ولی خودش داره رنج می‌کشه بالاخره خواهر کوچکترش که ۱۵ سال کوچکت ...

شما با عشق ازدواج کردین یا سنتی؟

آره ازدواج ما هم داستان بود دوست داشتید بیا وات ساپ ۰۹۰۱۹۶۲۱۵۶۰

پس واسه همونه اینقدر به پاشون نشستید

شرمنده

دلیلی واسه این کار نمیبینم

پس واسه همونه اینقدر به پاشون نشستید

بله به هر حال امیدوارم همه صاحب فرزند بشن و مشکل همه حل بشه البته فراموش نکنید که باید مداوم دنبال کارتون باشید و زمان رو از دست ندید

غم فروش دوره گرد

یه سوال که شاید بدرد زندگی من هم بخوره

اگه خدای نکرده خانومتون نتونست به هیچ عنوان واستون بچه بیاره

میخواین چیکار کنین؟

حاضرین بدون بچه ادامه بدین؟

یا به فکر تجدید فراش و جدایی میوفتین؟

میخوام منطقی جواب بدینا