2777
2789
عنوان

شوهرمو تحمل میکتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خونوادت چطور گذاشتن با این شرایط هنوز باش زندگی کنی

تاپیک داستان زندگیم چی شد وچی بود همه رو گفتم چرا طلاق نگرفتم چی گفتم چی شده بخون

همه همه رو گفتم ولی حتی مشاورم نتونست کاری برام بکنه 

مشاور خانوادم نمیاد 

جدا میشم ازش ولی حالا امکانشو ندارم

من درتعجبم از خانومایی که تا حالا مدتهای طولانی همسرانشون طدلانی مدت توخونه نبودن و این چنین شرایطو تحمل نکردن ..میان حرف میزنن که چرا دوس نداری تو خونه باشه مگه چیه

یه خورده فکر کنین قبل از خرف زدن خواهش مبکنم

استارتر جان شما هم باید صبرو حدصلتو بیشتر کنی

اگه میخواهی باهاش زندگی کنی فعلا چون در عیر این صورت ه بخواهی مدام جوش کنی خودتو پیر کردی

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
جای کامنتت توی این تاپیک نبود دل_نشکونیم#  

چی گفتم که دل شکستم؟خودم هم عقل دارم هم‌شعور،این کامنتم درجواب استارتر نبود یه خانمی گفتن همه دارن شوهراشونو تحمل میکنن ودوست ندارن خونه باشن این کامنتو گذاشتم،شماهم بهتره بجای تذکر دادن به من بابت شکستن دل کسی سرت تو کار خودت باشه و مواظب دل شکوندن خودت باشی،فضول-نباشیم#

جای کامنتت توی این تاپیک نبود دل_نشکونیم#  

پز پولمو بهش دادم که دلش بشکنه؟پز شوهر خوبمو داوم که دلش بشکنه؟پز زندگی خوبمو داوم که دلش بشکنه؟فقط چون گفتم اگر وصع مالی خوبی داشتم نمیزاشتم شوهرم بره سرکار و اززندگی لدت میبردم دل استاترو شکستم؟دوساله تو این سایتم همیشه مواظب حرفام بودم تا خدایی نکرده با حرفام کسی رو نرنجونم

باشه.من فضول.من سرم تو کار مردم... امشب شب قدرِ....خداوند حکم بین منو شما. ✋

چقدر از امثال شما متنفرم،تاحالا به کسی همچین حرفی نزده بودم،ادمای ریاکار که تا حرف میزنی بااسم خدا میخوان بگن بنده خوب خداهستن وبقیه بدن،ازته ته قلبم باتمام بدبودنم ازخدا میخوام بین ما قصاوت کنه وحلالتم نمیکنم،فضولی وسرک کشیدن تو کارمردم جرمش کمتر از دل شکستن نیست البته اگر دلی شکسته باشم،شما دقیقا چون همین مشکلو داری به خودت گرفتی برای درون پر از خشم وکینه ت ازخدا طلب ارامش میکنم ازخدای خوب خودم نه خدای انحصاری ومخصوص شما

تاپیک داستان زندگیم چی شد وچی بود همه رو گفتم چرا طلاق نگرفتم چی گفتم چی شده بخون همه همه رو گفتم و ...

استارتر جان من تو یه کامنتی  درجواب یه خانم گفتم همه دوست ندارن ازشوهرشون دور باشن من اگر پول داشتم نمیزاشتم شوهرم بره سرکار و باهم از زندگی لذت میبردیم ولی حیف بخاطر شرایط مالی مجبوره ازصبح تاشب کارکنه وقت کمی برای کنارهم بودن داریم،آیا من بااین کامنت دل شمارو شکستم؟ایا من داشتم به شما پز میدادم؟به قران با زبون روزه قسم میخورم ذره ای قصد شکستن دل شما یا پزدادن نداشتم اگر چنین برداشتی از کامنتم کردی من ازت معذرت میخوام منو ببخش فقط اینو بدون من تو زندگیم همیشه مواطب حرف زدنم بودم که خدایی نکرده دل کسی رو نشکونم،یه خانم مثلا محترمی از دیروز روح وروان منو بهم ریخته با حرفا وکامنتاش،خیلی خداشناسه و خودش خوب دوعالمه

استارتر جان من تو یه کامنتی  درجواب یه خانم گفتم همه دوست ندارن ازشوهرشون دور باشن من اگر پول د ...

عزیزم من ب شما کار ندارم ولی نی نی سایت واقعا دل ادمو زیاد میشکنن منم باتوجه ب جواب ها اینجا تاپیک زده بودم پس منتظر هرجوابی بودم

پس لطفا  اوقات خودتون  تلخ نکنید  دوس ندارم  تاپیکم باعث ناراحتی بشه ن برا شما ن برای کاربر عزیز   @ارزو_توکل_برخدا  

چقدر از امثال شما متنفرم،تاحالا به کسی همچین حرفی نزده بودم،ادمای ریاکار که تا حرف میزنی بااسم خدا م ...

بابا چقدر عقده حقارت از شوهر داره خفت میکنه دست از سر ملت ب هیچ وجهی برنمیداری بخدا ما مسول کتک خوردنای تو از شوهرت نیستیم انقدر ریپلای های حالم بهم زن بکن تا عرقت دربیار.دیگه جوابتو نمیدم ما مثل تو بیکار نیستیم بشینیم توی فضای مجازی پاچه ملتو بگیریم.اه!

تا سال دیگه همین موقع ریپ بزن.گودبای🤣🤣🤣

عزیزم من ب شما کار ندارم ولی نی نی سایت واقعا دل ادمو زیاد میشکنن منم باتوجه ب جواب ها اینجا تاپیک ز ...

من ب احترام تو هموطن عزیزم دیگه جواب اون کاربرو نمیدم تا تاپیکت کثیف تر نشه.

ب درک بزار انقدر پز نداشته ها و تخیلاتشونو بدن تا عرقشون دربیاد

ب احترامت تاپیکو ترک میکنم.موفق باشی عزیزم🥰

بابا چقدر عقده حقارت از شوهر داره خفت میکنه دست از سر ملت ب هیچ وجهی برنمیداری بخدا ما مسول کتک خورد ...

خاک برسرت،شکرخدا شکرخدا انقدر شوهرم خوب وماهه که ارزو دارم یک ثانیه هم ازم دور نباشه،به کوری چشمت تاحالا کتکم نخوردم،تمام پستهامو ببین یکبارهم از شوهرم بد نگفتم ،درحدی نیستی که بخوام باهان کل کل کنم یا ریپلایت کنم،جواب ابلهان خاموشیست،برو بیشتر دعواکن باشوهرت تمام عقده ها وکمبوداتو از حرفای مردم برداشت کن،هیچکس به خودش نگرفت حرف منو ولی تو ازبس بدبخت و کتک خوری انقدر ازشوهرت ازار دیدی سریع به خودت گرفتی،برات متاسفم

بابا چقدر عقده حقارت از شوهر داره خفت میکنه دست از سر ملت ب هیچ وجهی برنمیداری بخدا ما مسول کتک خورد ...

پاچه روهم خودت و خاندانت میگیرن اینم جواب حرفت،انقدر بیشعوری که نمیدونی سگ پاچه میگیره که به بقیه نسبتش میدی پس خودتی