2777
2789

😍😍😍🤗یکی از مهمترین آرزوهای اوایل ازدواجم این بود که:.....

وقتی مهمون دارم، به محض وارد شدن به خونم بگن

وووااااای😍

*چه بوووویی میااااد😍😋*

اما هربار مهمونا میومدن‌، اصلا بویِ خوشِ غذایی که درست کرده بودم‌ رو متوجه نمیشدن و‌ ذوق نمیکردن🙁

یک‌بار داشتم برنامه‌ مسابقه آشپزی رو‌ می‌دیدم،یهو‌ یکی از شرکت‌کننده‌ها گفت برای خوش‌عطر شدن لازانیا و ماکارونی، *پودر پاپریکای هانان * رو یادم‌ نمیره💡

دفعه‌ی بعد که لازانیا درست کردم، تا درِ خونه رو‌باز‌کردم، مهمونا گفتن:

واااااای

*چه بووویی میااااااد😍😋*

ادویه‌‌ی هانان به آشپزیم،آرامش اضافه کرد❤️✅

هانان#  

طعمی_که_فراموشش_نمیکنی#  

09157112469

@Mivekhoshkha

@Khanemivekhoshk

پیج اینستاگرام❤️👇

https://instagram.com/Khanemivekhoshk

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بدون ادویه هانان هم بوی غذام تا پارکینگ و کل ساختمون میپیچه.😊😊

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

برا مهمون لازانیا میپزی؟دمت گرم 

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

شما فوق العاده اید😍😍😍😍

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

چجوری؟😐☹️

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌