دقت کردین ادمهای شیطانی تو این دوره جذابترن و خواستنی تر ! ادمهای مشهور خواننده ها ! ولی علت جذابیتشون برای عموم چیه؟؟؟ چرا اکثر پسرها جذب جنیفر لوپز میشن .علتش گناهه .شما هر چقدر درونتون پر از گناه باشه ادمای مغرور متکبر با لبخند شیطانی واستون جذاب تر میشن .بله هر چیزی مثل خودشو جذب میکنه ! هر چقدر انسانهای پاکتری بشیم سلیقمون برای انتخاب شوهر تغییر میکنه دیگه شیفته خواننده ها افراد مشهور و گلزار ... نمیشیم اتفاقا میگیم اینا چقدر افراد سطح پایین هستند بلکه عاشق افراد پاک چه بسا با چهره معمولی تر بشیم .برای همین خدا در قران گفته زنان پاک برای مردان پاک .مردان ناپاک برای زنان ناپاک
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چیکار به کار بقیه داری چرا اسم میبری شمایی که دم از پاکی میزنی چجوری انقدر راحت جای قضاوت میشینی ما ...
من قضاوت نکردم . مثال زدم افراد متوجه بشن .در کل میخام بگم اگر زن یا مرد پاک میخاین اول باید خودمون پاک بشیم .تا لیاقت پیدا کنیم برای همچین فردی وگرنه همیشه افراد اشقال جذب میکنیم
همون جنیفری که شما میگی شیطانی این طرز زندگیش در فرهنگ و طبیعت و تربیتشه،شاید همون شخص پیش خدا از من و شما موجه تر باشه،در ضمن یکی از بازیگران ایرانی که مرد درشت هیکلیه برا چند وقت بادیگارد شخصی این خانوم بود وقتی اومد ایران و از زندگی جیلو گفت باور نمیکردم،این آدم اینقدر خیرخواه و بخشنده و مهربونه که باورتون نمیشه،طرز پوشش و شغلش دلیل بر ناپاکیش نیست دوستان
نکته اول هروقت یه خانوم باردار با شکم قلبمه دیدید نخندید،اون خودش به اندازه ی کافی سختش هست اون شکم رو اینور و اونور میبره ...نکته دوم لطفا نپرسید بچه چیه؟توقع دارین بچه یوزپلنگ آفریقایی تو شیکمش باشه؟؟؟؟خب بچه آدمه دیگهههه!...نکته سوم اگه خانومی کرد و با چشم پوشی جنسیت بچهش رو گفت لطفااااااا مراقب باشید چی جواب میدید،اگه گفت پسره.نگید:وااااای به به مبارک بااااااشه،چه خووووب!(خب پسره بچهش مجسمه الماس که نیست اونم یه آدمه مثل بقیه) و اگر گفت دختره،خواهشاااا عین تیوب پنچر رفتار نکنید و نگید اشکال نداره قدمش خوب باشه برات!به تو چه که اشکال داره یا نه،اصلا حرفتون درست نیست تورو خدااااا رعایت کنید بعضی مادرا از این حرفا تا آخر عمر درد میکشن،دختر و پسر هردو نعمت خداس!من یه دردکشیده ام از این رفتارها و حلال نمیکنم کسایی که قلبم رو خراشیدن
مثال درمورد شخص خاصی نمیزنم چون قاضی خداست... ولی اینو همه میدونیم مردایی که خواسته هاشون فقط جنسی و شهوتشون بیشتر از عقل حاکمه،عشق و خواستشون شیطانی تره... واسه همینم اینجور مردا جذب زنایی میشن که بتونن اونا رو از لحاظ جنسی ارضا کنن و مسلما زنی که تو این زمینه طرفدار زیادی داره نگاههای شیطانی بیشتر سمتشه
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
نه عزیزم خانوادشون یه خانواده ی مذهبی هم بودن از قضا من نمیگم چادری ها اینجورین من میگم ب ...
آره آره متوجه شدم ...
افسوس ..
تو راس میگی هستن این ادما
همین سعید طوسی ! کلام خدا رو درس میداد ولی ...
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
همین جنیفر سرپرستی ۲۰تا بچه یتیمو برعهده گرفته خانوم جلسه ایا هم افتادن دنبال هم تو سفره ها دارن وسایل جم میکنن اینا چادر می پوشن باید خیلی پاک باشن ولی من شیطانی بودنشونو دیدم