2777
2789
عنوان

چرا عاشق افراد ناشایست میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 130 پست
میدونی مشکل شما چیه؟ فکر میکنید که عالم و آگاه به خواسته ی خداوندی این علم از کجا میاد!؟ آیا تهمت ...

من که نگفتم همه گفتن بعضی ها .ولی طبق شنیده ها همه از وکلا شاکین

مثلا بعضی وکلا از خداشونه زنو شوهر طلاق بگیرن یه پولی به اینا برسه .مثلا نمیگن خانم برگرد به زندگیت ...

الان خانومای حاضر در این تاپیک کسی هست که ندونه مهریه چیه و حق کیه؟

آیا نیازه من بعنوان وکیل بگم مهریه رو؟

اصلاح کنید افکارتون رو در مورد دیگران ،این میزان بغض و کینه ی شماخارج از تصور بنده است

🟢مشاوره تخصصی در خصوص سوالات و مشکلات حقوقی 🟢 Telgrm :  @Vakil777

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باعث خودکشی بشم؟

چون با تفکراتتون انقد دینو زشت جلوه دادین ک خیلیا از دین زده شدن آدمی ک دین نداشته باشه انگیزه ام نداره واسه زندگی خدارو انقد سختگیر نشون دادین ک این خودش بزرگترین گناهه از نظر من تکبر خود برتر بینی شما دقیقا خصلت شیطانه زندگی بقیه رو به لجن نکشین شاید آن همین تاپیک با لحن بهتر گفته میشد خیلیا تاییدتون میکردن ولی غرور کاذبی ک تو داری فقط باعث میشه به بقیه بفهمونی چقد تو و امثال تو نفرت انگیزین

من که نگفتم همه گفتن بعضی ها .ولی طبق شنیده ها همه از وکلا شاکین

هروقت با چشم دیدید میتونید در موردش صحبت کنید

امیدوارم خدا شمارو هدایت کنه و برحذر باشید از قضاوت، حسد و کینه

و خداوند ما وکلارو هم در امان بداره از سر موکلینی چون شما

الهی آمین

چون با تفکراتتون انقد دینو زشت جلوه دادین ک خیلیا از دین زده شدن آدمی ک دین نداشته باشه انگیزه ام ند ...

شاید  غرور و تکبر خودت را به من فرافکنی میکنی .بعدشم من مسیول مملکت نیستم اونا خراب کردن 

شما که اولا خانمی .من مردهایی رو گفتم که به جنیفر نگاه میکنن .شما که خانمی شاید علاقت گناه نباشه&nbs ...

اگ کسی پیدا شد تورو بگیره چاقورو وردار هم چشاشو کور کن هم گوشاشو کر کن مرتکب گناه نشه

چقدر جنیفر خاطر خواه داره تو جامعه ما .احتمالا امریکا اینطور نباشه ِباشه شما راست میگین .جنیفرم خیلی ...

پس مسئله حسادت بوده بحث شیطانی و غیرشیطانی بهانه بود

خب از اول می‌گفتید دوستان راهنمایی میکردن

با همسرجان صحبت کنید بفرمایید خدمتشون که دوست ندارید جنیفر ببینن حتما ایشونم به خواست شما احترام میزارن