خودم تو بارداری تا الان ۱۵ کیلو وزن اضافه کردم اما نینی هنوز کوچولوعه
یه چیزایی معرفی کنید که خودمو زیاد چاق نکنه
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اردبیل هستم آره خوب بود عفونت کردن سزارینم به دکتر ربطی نداشت دکتر بیچاره گفت باید مراقبت کنی وگرنه عفونت میکنه از شانس بدم بچم بیمارستان بستری شدو تابستونم بود نتونستم خوب مراقبت کنم
من بارداری اولم ۳۲هفته پسرم ۲۲۰۰ بود ۳۸هفته بدنیا اومد ۳۳۰۰دکترم گفت ماه آخر به نسبت کل حاملگی کمتر وزن گرفته من خوراک ام عادی بود همش میگفتم بچه دوم میخورم با وزن بالاتر بدنیا بیاد ولی از شانس من دکتر گفته مقاومت شریان رحمیت بالاس بچه با وزن پایین بدنیا میاد چون خون به سختی بهش میرسه خیلی نگرانم جفت ام هم پایینه خونریزی داخلی ام دارم 😒الان دکتر استراحت داده اعصابم خیلی خورده بارداری اولم هیچ مشکلی نداشتم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
ببین وقتی بچه با وزن پایین بدنیا میاد نکه داریش سختره مقاومت بدنش کمتره و فقط به خاطر ظاهر نمیگم کلا ...
بچه خواهرم ریز بود تو اولین مریضی بی جون شد و تو بیمارستان به سختی نگهش داشتن
من بارداری اولم ۳۲هفته پسرم ۲۲۰۰ بود ۳۸هفته بدنیا اومد ۳۳۰۰دکترم گفت ماه آخر به نسبت کل حاملگی کمتر ...
آخی خدا کمک کنه