2777
2789

سلام ببخشید نظر شخصیه منه چطور با مردی که خیانت میکنه میتونین زندگی کنین والا تن به هر خفت و خواری میدم ولی همچین چیزی رو تحمل نمیکنم گذشته از هزار تا بیماری مقاربتی عزیزم افراد معلول الان تو جامعه گلیمه خودشونو از اب در میارن شما که ماشالله سالمی حالا شاید به خاطره بچه بگین ادامه میدم ولی ایا بچه طلاق بودن بهتر نیست تا تو محیطی عاری از اعتماد ومحبت بینه پدرو مادر زندگی کنه هر طور خودتون صلاح میدونین هیشکی جایه دیگری نیست 

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم  
آره نمیتونم تحمل کنه نباشه شرایطشم ندارم برم خونه بابام

ببین بحث شرایط خونه پدریت جداس

ولی اینکه میگی دوسش دارم و نمیتونم طلاق بگیرم از عدم اعتماد به نفست نشات میگیره.

یعنی برای خودت و احساساتت و غرورت ذره ای ارزش قائل نیستی.

یعنی اکه میگفتی به خاطر حرف مردم طلاق نمیگیرم برام قابل هضم تر بود تا بخاطر دوست داشتن موجودی که هیچ احترامی برات قائل نیست.

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر نه میخواهی واقعا طلاق بگیری برو خونه مادرت و دیگه برنگرد هیچ کاری به ادم‌نمیتونن بکنن ته ته تهش چهار تا احضاریه تمکین و ببینن اصلا دادگاه نمیری هم مهریه را میریزن حسابتون و طلاق غیابی . مچ گیریو تعقیب و.... خطرناکه خیلیم زیاد به خدا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی از مردا هر کاری برمیا ته ته تهش یه روسری خدای نکرده دور گردن و تمام! نکن مچ گیری ولش کن مدرکم جم کنی هیچ فرقی تو حق و حقوق نداره من ببخشید رک گفتم ته ماجرا دستون بیاد . به هر حال به نظرم زندگی کنید بهتره . ازینم جدا شید یکی دیگه بدتر ازی . تنهاییم هزار تا مصاعب داره . روراست دیگه دختر خونه ابدا نمیشی 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
هیچکسی انقد عذابم نداده ولی انگار هم دردمه و هم درمانم

وقتی اون برات هیچ ارزشی قائل نیس تو چرا براش ارزش قائلی

شاید هرروز اینکار و کنه و بتو نگه 

چطور میتونی بزاری شوهرت برا کس دیگم باشه

باز خودت میدونی عزیزم ولی شرایطت خیلی سخته هیچکس نمیتونه تحمل کنه همچین کثافت کاریو

اون داره برا خودش عشق و حال میکنه با زنای دیگه

خیر نبینه ایشالا

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دوربین داریم وقتی میرم قط میکنه بعد میگه قط شده

فیلمم داشته باشی میگه صیغه خوندیم اصلا به این طور راهها فک نکن دم مدرسه پسرم با چشمام دیدم خانومه مچه شوهرشو گرفت بامامور مرده گفت صیغمه

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم  
دوربین داریم وقتی میرم قط میکنه بعد میگه قط شده

پس اوضاع همونه . من راهشو گفتم اگرم زندگی بعد طلاق را میخوای بدونی برید تاپیک منو بخونید قشنگ توضیح دادم بد از بدتر ! من میگم بی خیال شید فکر کنید زن صیغه اید من الان جدا اینجوری دارم فکر میکنم شوهر دومم میپره اینها اصلا ذاتا اینن منم فکر میکنم من زن صیغه ایم قبولم کردم داره . نشستم زندگی میکنم . خیلی تلخه ولی چه میشه کرد

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
چیکار کنم راهی ندارم

جدایی بهتر از این خواری و ذلته

من به هرکس نمی گم جداشو چون جدایی سخته ولی واقعا مورد تو فرق میکنه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖