2777
2789
انقد شوهرت غیر قابل اعتماد؟ من چی بگم که اون یه کشور دیگه س؟؟سالی یبارم میاد🤒🤕

شما چجور زندگی میکنید🤔🤔اینجوری که زندگی نمیشه سالی یبار

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ ماه پیش رفتم برگشتم فهمیدم بهم خیانت کرده

پس حق داری ببین دو دل نباش دلتو صاف کن. بسپار دست خدا اگه واقعا ادم باشه همینطوزیشم ک تو هستی خیانت نمیکنه اگرم خر باشه ب زن ب این خوبی ب هر نحوی خیانت میکنه خودتو افسرده نکن ک و ن لق همه مردا اصن. ما زنا رو دق مرگ کردن

دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی 
تحجل اینکه تو خونه بیاره کسی رو سخت تر از بیرونه

اگه اینجوره بهش نامه بده هرکاری میکنی بکن خونه روکثیف نکن

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
تحجل اینکه تو خونه بیاره کسی رو سخت تر از بیرونه

دوربین بزار خونت میتونی؟ اگه بیاره مدرک داشته باش لازمت میشه یا بگو میرم ولی نرو دنبالش کن ببین چیکار میکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

۴ ماه پیش رفتم برگشتم فهمیدم بهم خیانت کرده

منم مثل شما هیچ‌شبی تنهاش نمیزاشتم چون تا چشمم دور میدید ... میکرد ولی خوب تا کی !؟ خونه مادرتونم برید من نرفتمو یه حادثه تلخ افتاد . خدا کمکتون کنه

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
اخه عقدیم😐

خب پس عروسی با عقد فرق داره آدم عروسی میکنه میره خونه خودش نمیتونه تحمل کنه این دوری رو

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
منم مثل شما هیچ‌شبی تنهاش نمیزاشتم چون تا چشمم دور میدید ... میکرد ولی خوب تا کی !؟ خونه مادرتونم بر ...

منم سخت میرم خونه مامانم راهمون کمی دوره یه شهر دیگه با خوندن امضات دلم لرزید

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

منم مثل شما هیچ‌شبی تنهاش نمیزاشتم چون تا چشمم دور میدید ... میکرد ولی خوب تا کی !؟ خونه مادرتونم بر ...

خیلی میترسم

اصلا بهم خوش نمیگذره وقتی میرم

وقتی هم برمیگردم حالم بده تا چند وقت

آخرین بار که رفتم انگشترمو دزدیده بودن از تو اتاق خواب

از دیشب چقد تاپیک خیانت دیدم حسابش در رفته خدایا چه وضعیه😑😑😑😑😑

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨