2777
2789
عنوان

وقتی بچه بودم...

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 34 پست
حضرت علی علیه السلام صاحب اختیار همه جن هان ب ایشون توسل کن دست وپاهات خوب میشه

یا علی ادرکنی

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون چیه چطوری متوسل شیم؟  ممنکه جن ها جلوی بارداری رو بگیرن؟  مادرشوهرم همش بهم میگ ...

عزیزم خدا به اون عظمت پس چیکارست ک بندش بیاد جلوی بارداری شمارو بگیره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منظورتون چیه چطوری متوسل شیم؟  ممنکه جن ها جلوی بارداری رو بگیرن؟  مادرشوهرم همش بهم میگ ...

من نمیدونم

ولی معلم دینیم گفت اگه جن اذیت کرد شکایتشو پیش حضرت ببرین کمک میکنن

اونو نمدونم ولی معلمم گفت زن باردار بعد زایمان نباید تنها باشه جن میاد سراغش نمونه شو از کسی شنیدم میگه اگه قران نبود بچمو ازم میگرفت

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 

به نظرم يكي از دلايلي كه ميگن شب نريد زير درخت بخاطر اينه كه درختا شب گاز دي اكسيد كربن پس ميدن و واسه انسان خطرناكه احتمالا اون سنگيني كه حس كردي اين بوده. البته خودم به اينكه جاهاي قديمي و تاريك جن هست اعتقاد دارم

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍

یه روز گرد هم نشسته بودیم ک یکی زد ب پنجره اتاق گفتیم لابد یکی از بچه ها همسایس عادیه چون روستاس دیگ بیخیال شدیم 

اما همچنان ادامه داش داداشم رف نگا کنه گفت کسی نیس 

برم سر اصل مطلب ک یه زن شنل ابی با دندونایی بلند خیلی تیززز همش در حال اذیت کردنه 

داییم یه بار گرفت کتکش زد اما فایده نداشت 

بخدا راس میگما توهین نکنید

بهش میگفتین دندون تیزی

تا یه ماه سر و کله اش از خونه داییم نرفت بیرون دیگه نمیدم چکارش کردن

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
عزیزم خدا به اون عظمت پس چیکارست ک بندش بیاد جلوی بارداری شمارو بگیره

من اصلا اعتقاد ندارم 

ولی مادرشوهرم همش منو میبره برام دعا بنویسن ک باردار بشم

جالب اینجاس ک همسرم مشکل ناباروری داره

الان 6 ساله چشم انتظارم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اخه همخونی نداره با تاپیک قبلیت  یاچشمت زدن یا درخته ؟کدوم بلخره

والا منم موندم

نمیدونم چون خوشمل کردم چش خوردم

یا همون درخته اینکارو کرد😂

من اصلا اعتقاد ندارم  ولی مادرشوهرم همش منو میبره برام دعا بنویسن ک باردار بشم جالب اینجاس ک ...

نرو اینجور چیزا رو وارد زندگیت نکن با دست خودت گناهه از بنده ی خدا تقاضا کنی وقتی خدا هست محکم باش و توکل کن و درکنارش درمان ب خرافات ی مشت جاهل نرو خودتو بدبخت کن 

والا منم موندم نمیدونم چون خوشمل کردم چش خوردم یا همون درخته اینکارو کرد😂

هیچکدوم من بهت میگم برو یه ازمایش بده بعد عمری از درد و رنج خلاص شو

نرو اینجور چیزا رو وارد زندگیت نکن با دست خودت گناهه از بنده ی خدا تقاضا کنی وقتی خدا هست محکم باش و ...

منم اصلا به اون چیزا عمل نمیکنم تازه ازشون میترسم😣

ولی به دروغ به مادرشوهرم میگم انجام دادم همه رو

یه بار ای وی اف منفی داشتم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

منم اصلا به اون چیزا عمل نمیکنم تازه ازشون میترسم😣 ولی به دروغ به مادرشوهرم میگم انجام دادم همه رو ...

انشالله ب زودی باردار بشی عزیزم خدا ارحم الراحمین 

من نمیدونم ولی معلم دینیم گفت اگه جن اذیت کرد شکایتشو پیش حضرت ببرین کمک میکنن اونو نمدونم ولی معل ...

خاک تو سر آموزش پرورشمون... 

از تحصیلکرده ها هم نا امید شدم دیگه

261سابقم...
انشالله ب زودی باردار بشی عزیزم خدا ارحم الراحمین 

ان شاء الله 

چشمام به دستای خودشه🧿🙏

خاک تو سر آموزش پرورشمون...  از تحصیلکرده ها هم نا امید شدم دیگه

نه عزیزم

معلم دینی بود بچه ها سوال میکنن اون جواب میداد

بعد میگفت چه عیبی داره قران هم درمورد جن ها حرف زده

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی