2777
2789
عنوان

کادو چی بخرم؟

190 بازدید | 23 پست

سلام به نظرتون برای دخترم ۸ سالشه کادو تولد چی بخرم ؟اسباب بازی زیاد داره و یه جورایی زده شده مگر اینکه خیلی چیز خاصی پیدا کنم

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لباس يا كيف

دخترا تو اين سن كيف دوس دارن كه اداي خانمارو در بيارن

عينك آفتابي هم خوبه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

وسیله نقاشی

آبرنگ و دفتر نقاشی مخصوصش

مدادرنگی،

یا مثلا وسیله کاردستی

بازی فکری

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

پک لاک بگیر واسش خوشش میاد😍

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
لباس يا كيف دخترا تو اين سن كيف دوس دارن كه اداي خانمارو در بيارن عينك آفتابي هم خوبه

متاسفانه عینک و کیف عید خریدم براش یه کمد پر کیف داره 

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙