2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=136726895]بیشتر سعی کن سمت خودت بکشیش و با ادمای درست رفت و امد کنی  هرچند ک پدرشع و نمیش ک کاریش کرد[/QUOTE

چه پدری؟به پسرم میگه با دوستم خونه مجردی میگیرم توهم بیا پیش ما

[QUOTE=136726895]بیشتر سعی کن سمت خودت بکشیش و با ادمای درست رفت و امد کنی  هرچند ک پدرشع و نمی ...

😕😕😕خدایا دار چی میش واقعا؟چ حرفیع اخه ب بچه میزنع ایندع بچع چی میش خود بچه چی میش🥺

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😕😕😕خدایا دار چی میش واقعا؟چ حرفیع اخه ب بچه میزنع ایندع بچع چی میش خود بچه چی میش🥺

خیلی نگرانم خیلی

میترسم از آینده پسرم اونم کسی کهبرام روز شمار گذاشته تا هفت سالگی ازم بگیرتش

خیلی نگرانم خیلی میترسم از آینده پسرم اونم کسی کهبرام روز شمار گذاشته تا هفت سالگی ازم بگیرتش

جدا از همین؟واقعا چرا ؟حس نمیکنع نباید ایندع بچع اشو تباه و کنع و ب جاش بسازع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

آره سه ساله اون یه آدم کثیف مقدس نماس و من دستم به هیچ جا بندنیست

ای بابا واقعا خیلی شرایط سختیه واقعا بچه داشتن و بزرگ کردنش مسئولیت سنگینیه 

میخواد اون طفلم کنه مث خودش

تربیت هم مسلما تاثیر زیادی داره اما میبینی دوتا خواهر و برادر که تو یه خونه و با یه شیوه تربیتی بزرگ ...

این حرفا منو بیشتر میترسونه که نکنه پسرم شبیه پدرش بشه بخاطر همون ژن و اینجور چیزا

راستش من توبارداری و شیردهی خیلی دوره پراسترسی داشتم اما تو روابط خصوصی خیلی رعایت میکردم 

این حرفا منو بیشتر میترسونه که نکنه پسرم شبیه پدرش بشه بخاطر همون ژن و اینجور چیزا راستش من توباردا ...

نگران نباش 

براش دعا کن 

دعا تقدیر رو بر میگردونه

منم نگران پسرامم نکنه مثل عمو و عمه شون بشن

نگران نباش  براش دعا کن  دعا تقدیر رو بر میگردونه منم نگران پسرامم نکنه مثل عمو و عمه ش ...

من دیگه از دعا کردن خسته شدم سرنوشت رو نوشتن و تغییر نمیکنه من که یه عمر سالم زندگی کردم وارد روابط کثیف حتی یه رابطه دوستانه معمولی نرفتم همیشه سرم تو کار خودم بود عاقبتم شد این!!!!گیر یه آدمی افتادم که وقتی حرف میزنه همه فکر میکنن من آدم بده این زندگیم نه اون کسی که همه جوره اذیتم کرد و من هرکاری کردم بهترنشد ک نشد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز